Lider de partid primeşte comentarii acide pentru o tovărăşie în poze!  „Domnule Cazan, Nechita are amantă. Dumneavoastră?”

Sorin Cazan, liderul PRU Neamţ şi-a luat câteva comentarii deloc plăcute după ce a postat câteva fotografii în care apare alături de fostul primar de Iaşi, Gheorghe Nechita.
„Domnule Cazan, Nechita are amantă. Dumneavoastră?”, îl întreabă un internaut, făcând referire la dosarul penal în care fostul edil ieşean este acuzat de abuz în serviciu, pentru că a dat ordin poliştilor locali să o fileze pe angajata Primăriei cu care avea o relaţie aparte.

Fotografiile din acest articol au fost postate de facebook chiar de Cazan, aseară, şi acestea arată că politicianul nemţean a participat la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române, de la Iaşi.

Alte câteva comentarii similare ar trebui să-l înveţe pe liderul PRU Neamţ să fie mai atent data viitoare când postează fotografii pe contul de facebook:

„Nichita???? mare tupeu mai are omul asta sa revina in politica”

„sa spunem ca nu ma omor dupa indivizii care vaneaza angajatele si le terorfizeaza de parca au drept de viata si de moarte asupra lor. nemaivorbind de faptul ca si-a batut joc de Iasi in ultimul hal cat a fost primar”.

 

D.V. – sursa foto – facebook, Sorin Cazan

 

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Lider de partid primeşte comentarii acide pentru o tovărăşie în poze!  „Domnule Cazan, Nechita are amantă. Dumneavoastră?”

  1. Sroine, ati facut schimb se experienta? Ti-a vandut vreun pont, ce prefera astea mai tinerele, cai putere si lovele in portofele?

  2. cazan se baga in seama si participa la evenimente la iasi nu la roman ca pute.trebuie sa invete ca politica la cazan nu mai merge.

Lasă un răspuns