Licitaţie terminată cu brio pentru studiul de fezabilitate DRUMUL EXPRES PIATRA NEAMŢ – BACĂU! Arsene: „Moment istoric!”

E o chestiune de zile până ce va semna contractul de execuţie pentru studiul de fezabilitate al Drumului de Mare Viteză Piatra Neamț – Bacău, astăzi expirând perioada de contestaţii după licitaţia organizată pentru respectiva documentaţie. Practic, urmează ca respectivul contract să fie semnat de cei din Ministerul Transporturilor şi prestatorul de servicii să se apuce de treabă, cu atât mai mult cu cât finanţarea este alocată.
Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ consideră că este un moment istoric şi mulţumeşte colegilor săi de partid din Guvern care au susţinut această doleanţă veche a nemţenilor.

Moment istoric pentru nemțeni! Nicio contestație la realizarea studiului de fezabilitate al Drumului de Mare Viteză Piatra Neamț – Bacău. Cu alte cuvinte, CONTRACTUL POATE FI SEMNAT!
Prin acest drum expres la profil de autostradă, județul Neamt va fi conectat la artera principală care leagă Moldova de Muntenia! Este un traseu de interes general, nu doar local. O bună infrastructură înseamnă dezvoltare economică. Am spus că e un moment istoric și nu sunt vorbe goale: de la Revoluție încoace, toți politicienii au promis că îl fac! ACUM îl facem!
Abia aștept să văd utilajele la lucru!
În numele nemțenilor, mulțumesc Guvernului Viorica Dăncilă și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru susținere!”, spune Arsene într-un mesaj postat pe internet.

Pentru majoritatea nemţenilor, un astfel de drum rapid care să lege Piatra Neamţ de Bacău este cel puţin la fel de important ca multdorita autostradă Moldova-Ardeal. Reamintim că în acest moment legătura dintre Piatra Neamţ şi Bacău se face printr-un drum naţional de 60 de kilometri din care 50 de kilometriu sunt doar cu două benzi de circulaţie.
Practic, această distanţă de 60 de kilometri este parcursă la ore de aglomeraţie rutieră cam în tot acelaşi interval de timp ca restul de 300 de kilometri, de la Bacău la Bucureşti.

ADV

 

Comentarii Facebook

One thought on “Licitaţie terminată cu brio pentru studiul de fezabilitate DRUMUL EXPRES PIATRA NEAMŢ – BACĂU! Arsene: „Moment istoric!”

  1. Sosea de „mare viteza” care traverseaza toate comunele unde lumita de viteza stabilita de politie este de 50km/h. ??!?.

Lasă un răspuns