Libertatea: SCANDAL SEXUAL cu fostul director de Spital, Apostoae, acuzat de hărțuire de o tânără asistentă

Medicul Florin Apostoae (cel care a fost câteva zile manager al Spitalului Județean Neamț, numit pe funcție de către Ionel Arsene) este subiectul unui subiect exploziv în publicația națională Libertatea, fiind acuzat de o tânără asistentă de condiționarea angajării pentru bani și favoruri sexuale: <<Fostul manager de la spitalul Tg. Neamț, înregistrat când îi face avansuri sexuale unei voluntare care dorea să se angajeze ca asistentă. “Alta avea orgasm cu mine de 2-3 ori pe seară”>>.

Articolul din Libertatea oferă mai multe informații și probe (declarația tinerei, plângerea înaintată de ea către noua conducere a Spitalului din Tg. Neamț, stenograme din înregistrările audio făcute de asistentă, o scrisoare de amenințare primită de aceasta) dar și punctul de vedere al lui Apostoae, care neagă tot.

Tot articolul îl puteți citi AICI, mai jos publicăm doar câteva fragmente.

1.Sesizarea fetei: 10.000 de euro și favoruri sexuale


2.Stenogramă înregistrare audio: „În mașină veneam în spate, eu pe banchetă și ea deasupra. Avea orgasm de fiecare dată…”

În discuție, Apostoae i-a vorbit doar despre cuceririle lui erotice. Povestește despre o altă cucerire.
– După care la o lună de zile ne-am reîntâlnit.
– Da gen nu aveați numere, nu aveați nimic.
– Ba da, după am făcut rost de numere. Ce faci… Diseară-s singură, vii la mine. M-am dus la ea.
– A avut ea ceva…
– Și-am făcut dragoste cu ea. N-a fost ceva… Nu era o frumusețe. Dar era o tipă faină. Un corp frumos, nu grasă…
– Da…
– OK. După care început să facem dragoste mai des… După care am început să facem (neinteligibil)… Și era exasperată. Zicea cu tine am orgasm aproape de fiecare dată de 2-3 ori pe seară. Cu bărbată-miu o dată pe an. (râsete) Ne-am dus odată la un hotel (neinteligibil) ultima oară când am fost la Iași la festival… în două ore a avut numai orgasm, orgasm. Orgasm, orgasm.
– Super…
– Iar în mașină… în mașină veneam în spate, eu pe banchetă și ea deasupra. Avea orgasm de fiecare dată”.

3.Scrisoare de amenințare


4.Apostoae: “Sub nici o formă, niciodată”

Confruntat cu acuzațiile din plângere, medicul a răspuns sec că nu a făcut niciodată asemenea gesturi: avansuri sexuale, amenințări sau solicitarea unei sume de bani în schimbul angajării cuiva.

Libertatea: – O asistentă a depus o plângere la Spitalul din Târgu Neamț în care susține că i-ați cerut avansuri sexuale în schimbul angajării.
Florin-Ionuț Apostoae: – Nu știu nimic și nu am de-a face cu așa ceva sub nicio formă, nu.
– Nu s-a întâmplat niciodată să…
– Nu, niciodată, niciodată.
–  Fata mai spune că i-ați fi cerut și 10.000 de euro pentru postul de asistentă?
– Sub nici o formă, sub nici o formă. Niciodată.
–  Tot ea susține că a fost urmărită până acasă și amenințată. A primit o scrisoare anonimă, dar…
– Niciodată.
– Să înțeleg că aceasta este declarația dumneavoastră.
– Da, da. Sub nici o formă, niciodată.
Apostoae a primit, mai târziu, și înregistrarea. N-a dorit să comenteze. A cerut o întâlnire cu reporterii Libertatea în zilele următoare.

Articolul integral, AICI.

Din articol rezultă că toată povestea a avut loc la Tîrgu Neamț, unde Apostoae era (nu mai este!) director al Spitalului. În urmă cu câteva săptămâni, medicul respectiv (care este și fiu de consilier județean PSD) a fost numit de către Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, ca manager interimar la Spitalul Județean Piatra Neamț. După o săptămână a fost demis din funcție de Minsitrul Sănătății.

V.N.


Comentarii Facebook

Lasă un răspuns