Libertatea: „Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine”

Libertatea a discutat cu pacientul care a prezentat situația de la secția boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț: “medicii ne recomandă să mâncăm serios după medicamentul luat, iar ei ne aduc asta”, scrie publicaţia naţională care publică şi imaginea cu micul dejun asigurat pacienţilor COVID 19 care sunt văduviţi şi de eventualele vizite ale aparţinătorilor (care reprezenta sursa de alimentaţie, până acum, de bază în Spitalul Judeţean Neamţ).

În această dimineață, imaginea postată de un pacient de la secția externă Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a devenit virală. Acesta prezenta micul dejun: o felie de salam, un unt minuscul, 2 felii de pâine și un ceai, care nu a fost fotografiat, mai spun cei de la Libertatea.

În discuția cu Libertatea, un pacient a spus că “tratamentul cu kaletra este unul puternic iar medicii îți recomandă sa manânci. Cu toate astea, primim mult prea puțină mâncare”.

Citeşte întreaga ştire: Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine. ”Recomandarea medicilor e să mâncăm mult”

În ultimele săptămâni, CJ Neamţ a alocat în 2 şedinţe extraordinare 11 milioane de lei către Spitalul Judeţean tocmai cu destinaţia lupta împotriva COVID19. Achiziţiile ce se vor face ărin încredinţare directă vor fi girate şi semnate de noul manager instalat la Spital care este inculpat într-un doar penal pentru că ar fi fraudat fonduri europene.

Citeste si: Noaptea minţii: noul manager al Spitalului Judeţean este judecat penal pentru CORUPŢIE şi FRAUDAREA DE FONDURI

D.V.

One thought on “Libertatea: „Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine”

  1. Este exact ce mananca Arsene la terasele de cocalari si pitipoance din Dorobanti pe unde isi face veacul cand nu vine la serviciu.

Lasă un răspuns