Libertatea „a pus” carne în farfuriile pacienţilor de la Spitalul Judeţean

“Până ieri primeam doar puțină budincă cu brânză, fără pulpa de pui”, spun pacienții internați cu coronavirus Surpriză astăzi la cina pacienților bolnavi de coronavirus din Piatra Neamț, internați în secția Boli Infecțioase care ține de Spitalul Județean. În meniu a apărut, pe lângă clasica budincă, și un copan de pui. – anunţă Libertatea, siteul naţional care prin ştirea publicată duminică dimineaţa i-a facut agenda lui Ionel Arsene care şi-a dat seama că e groasă…

“Până ieri, și porția de budincă de cartofi era mai mică. Iar carne, deloc”, spun pacienții. La câteva ore după ce Libertatea a expus problema, Ionel Arsene, șeful CJ Neamț, a fost la spital și a cerut ca porțiile să fie mărite. Medicii și angajații spitalului au fost de acord că porțiile erau prea mici, indicând că, de dimineață, untul nici măcar nu făcea parte din meniu, dar a fost adăugat de ei – anunţă aceeaşi sursă.

Citeşte întreaga ştire: Presa, al patrulea copan în stat 🙂 Spitalul Județean Piatra Neamț a pus și carne în cină după articolul Libertatea

Nu e prima dată când pacienţii şi presa (mai ales cea locală) a relatat despre aşa-zisa mâncare (de fapt o bătaie de joc sinistră – Rușinea Europei: 4.56 lei masa unui pacient la Spitalul Județean!) asigurată celor internaţi în Spitalul din subordinea Consiliului Judeţean Neamţ. De fiecare dată până acum, Arsene a ignorat total aceste mesaje sau doar a mimat preocuparea şi, pentru a contracara, răspundea cu un exerciţiu de imagine sau alte tertipuri care aveau o anumită eficienţă, pe local.
De data asta, ştirea publicată de Libertatea cu micul dejun asigurat cu atâta dispreţ faţă de omenie de conducerea Spitalului, şi multiplele postări de pe facebook dar şi articolele din presa locală i-au cam dat frisoane lui Arsene care s-a dus la prânz, cu foto-cameramanul Curţii la Spital şi a găsit aceeaşi situaţie sinistră, cu o zeamă chioară şi cu un terci din orez. Întregul film propagandistic s-a dovedit pentru orice om raţional o autoinculpare, pentru că oricât a dat Arsene să o sucească aruncând vina spre Guvernul (PNL) care stabileşte o sumă insuficientă (13 lei) pentru masa unui bolnav, sute şi sute de comentatori de pe net i-au adus aminte că e de 4 ani preşedinte CJ şi că până acum ceva timp, vreme de 3 ani, a avut guverne PSD-iste.

Libertatea i-a mai dedicat duminică lui Arsene încă vreo 3 ştiri, inclusiv una cu mesaj frontal, în care arăta că numirea managerului-inculpat Florin Apostoae este, în fapt, una prin care se asigura o sinecură unui om de încredere care este şi fiul unui consilier judeţean PSD.

D.V.
Foto – Libertatea

One thought on “Libertatea „a pus” carne în farfuriile pacienţilor de la Spitalul Judeţean

  1. Dar domnii medici si personalul spitalului mancau acelasi meniu, pana acum?!Intreb si eu!?

Lasă un răspuns