Liberalul Teodorescu, tranșant: „Organizație confiscată”, „Marionetă”, „Vremea deciziilor radicale”

În timp ce Dragoș Chitic (președintele demisonar PNL Piatra Neamț) spune lucruri concrete doar dacă îi sunt extrase cu forcepsul și ex-prim-vicepreședintele Romel  Bîrjoveanu s-a dat efectiv la fund în ce privește situația derivei din PNL Piatra Neamț, celălalt ex-prim-vicepreședinte iese public cu un al doilea punct de vedere exprimat pe tema haosului de la PNL Piatra Neamț.
Constantin Teodorescu spune tranșant că este vremea deciziilor, chiar și radicale, pentru că actuala stiauție (care trenează la PNL Piatra Neamț) este foarte departe de ce înseamnă democrația de partid.
În același stil ferm, Teodorescu punctează și ideea de „organizația confiscată”, dar și pe cea de „marionetă”, adică teme la care s-au referit, de-a lungul ultimilor 3 ani mulți din cei care au văzut cum organizația locală PNL Piatra Neamț a fost decimată în favoarea unui grup de interese.

Foarte interesantă și fotografia alăturată mesajului de către Teodorescu (cea de mai sus), cu Dragoș Chitic, Romel Bîrjoveanu și mai mul’i consilieri dintre care majoritari sunt cei considerați drept membri ai „găștii Romel”. Integral, mesajul lui Teodorescu:

<<A trecut vinerea cu demisia, a trecut vinerea cu dizolvarea, urmează vinerea interimarilor. Până atunci toată lumea în alertă, de ce oare? 
După demisia președintelui urma ca un prim-vicepreședinte să preia interimatul. Nu a vrut niciunul, drept urmare s-a incheiat activitatea prestigioasă a biroului politic local, Piatra Neamț . 
Vremea jocurilor s-a incheiat, este timpul deciziilor, fie ele și radicale. Dacă motivul pentru care primarul a demisionat nu este înlăturat, atunci situația va rămâne identică și ajung să înțeleg că demisia a fost cu bătaie lungă.
Voi avea o poziție clară și fermă la întâlnirea cu organizația privitor la această situație. O organizație confiscată nu va servi niciodată intereselor partidului, ci doar va răspunde logicii unui singur om, chiar dacă acesta este în final o marionetă.
Eu înțeleg că în acest moment atributul de a numi un președinte interimar, este doar al d-lui Mugur Cozmanciuc în colaborare cu organizația județeană. Din acest punct înainte, lucrurile pot fi doar albe sau negre, nicio altă culoare sau nuanță nu își mai are logica.
Îmi doresc ca lucrurile să intre în normal și noul biroul să-și desfășoare activitatea într-o colaborare reală și constructivă în interesul cetățenilor orașului>>.

D.V.

4 thoughts on “Liberalul Teodorescu, tranșant: „Organizație confiscată”, „Marionetă”, „Vremea deciziilor radicale”

 1. Bravo Teo dar asa cum spui si tu a cam trecut vremea declaratiilor ar cam fi timpul ca faptele sa vorbeasca., E simplu. Ori scapati PNL-ul de paraziti si paduchi ori nu.

 2. Felicitari, Teo. Sa ramai acelasi om vertical pe care il stiu de o viata!
  Dar tot nu pot intelege cum ati acceptat ca acest oras sa ajunga sa fie condus de niste cocalari, din moment ce acum si domnul Chitic recunoaste acest lucru.
  Voi va dati seama cate voturi ati pierdut PNL-ul in Piatra Neamt in acesti ultimi ani cu astfel de persoane dubioase promovate la Consiliul Local, la Primarie etc? Dupa ce am tot votat PNL, acum o sa fac ca si la alegerile parlamentare si votul meu va merge la altii, la USR sau PMP.
  Sa votam PNL ca sa se laude cu rezultate unul ca acest brunet Birjoveanu pe care il vedem toata ziua prin cafenele si mall? Baiatul asta a muncit, in viata lui, o zi macar, ceva cinstit?
  Eu tot nu pot sa pricep, draga Teo, cum atatia ani tu si alti liberali seriosi ati putut sta langa ciudati ca asta, Olariu, Ciobanu, Pintilie… Cum sa stai, frate, la aceeasi masa si sa mai si fii condus de asfel de Neica Nimeni?

 3. Atata tip cat organizatia PNL va fi condusa de venetici ori de interlopii-politicieni din zona Roman, nu se face nimic bun pentru Piatra Neamt.Blatul cu PSD va distruge si ultima farama de liberalism autentic…Scapati de Cozmanciuc, puneti un presedinte din Piatra Neamt si treaba va merge…

 4. Teodorescu este la fel de ca si grupul de cocalari ,neica nimeni fara profesie care au pus mina pe acest oras pe fondul alegerii unui personaj santajabil si fara demnitate ca Chitic,un nimeni,un necalificat,o sluga la Pinalti si Apopii care au furat acest oras pina l-au adus la sapa de lemn si dator pe generatii.

  Cine este acest Teodorescu?Ce a facut acest Teodorescu in acest oras?Hai sa fim seriosi…Cum sa pierzi timpul cu postarile lui Teodorescu,alt zero barat jucator de pacanele complice cu toti hotii care au furat acest oras care se trezeste postind de parca ar fi vreo probitate morala.

  Ce dezvoltarea orasului?cind noi avem numai hoti ,repetenti si analfabeti ca Gavrilescu,Romel,Chitic,si alte gunoaie de ”consilieri”PNL care numai fura,atit.

  Ce fonduri europene?Cu analfabeti astea?

  Rizi si cu curu….

  Cei mai vinovati sunt bineinteles institutiile corupte ANI/DNA/PARCHET/DIICOT/IPJ care au fost complicii acestor hoti in delapidarea bugetului acestui oras an de an.

  Numai cu complicitatea acestor institutii inutile aceste gunoaie fara profesie au putut captura acest oras si a-l fura dupa bunul plac.

Lasă un răspuns