Liberalul Hopşa anunţă Apocalipsa: „Au fost eliberaţi 500 de deţinuţi, urmează alţi 3300!”

Consilierul judeţean Florin Hopşa acuză PSD că pune în pericol siguranţa oamenilor cinstiţi prin eliberarea unor seturi întregi de deţinuţi care beneficiază de recursul compensatoriu. Hopşa punctează că au ieşit deja din închisori 500 de, ca ar urma alte câteva mii. Mai mult, consilierul judeţean aminteşte că datele oficiale vorbesc de o rată a recidivei de circa 40 % şi subliniază că de eliberarea înainte de termen beneficiază chiar şi deţinuţi condamnaţi pentru fapte grave (tâlhărie sau omor).

„Multumim partidului iubit PSD !
La o saptama de la intrarea in vigoare a legii privind recursul compensatoriu…au fost eliberatii aprox 500 de detinuti (multi dintre ei condamnati pentru talharie si omor)…iar in perioada urmatoare vor fi eliberati inca vreo 3300 de detinuti. 
Ministrul Justitiei este surpins de impactul atat de mare….de parca ar fi ministrul ploii si vorbeste si de masuri compensatorii de 5-8 euro pentru detentie necorespunzatoare.
!!! Rata recidivei este de aprox 40% conform ANP. #Indrazneste sa mai crezi in PSD” – aceste este mesajul transmis de şeful Grupului PNL din CJ Neamţ.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Liberalul Hopşa anunţă Apocalipsa: „Au fost eliberaţi 500 de deţinuţi, urmează alţi 3300!”

  1. Las` ca e bine!Se face loc pentru PSD-isti, Hopsa ar trebui sa se bucure!

Lasă un răspuns