Liberalul Cozmanciuc acuză: „PMP Neamț joacă la două capete!”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc acuză PMP-ul nemțean de atitudine duplicitară, cu referire concretă la votul împotrivă dat în ultima ședință ordinară de CJ Neamț de unul din cei doi aleși județeni PMP la propunerea de suplimentare a ordinii de zi (făcută de liberali) cu un proiect care viza alocarea de bani pentru UAT-uri.

„PNL a fost partener corect față de PMP din punct de vedere politic, însă cei de la PMP ar trebui să decidă dacă este sunt opoziție față de PSD sau nu!”, a spus astăzi deputatul liberal Mugur Cozmanciuc referindu-se clar la respectivul vot din CJ.

Reamintim că la momentul de acum câteva zile, consilierul județean PMP Cristian Ungurianu a votat pentru suplimentarea ordinii de zi dar Laurențiu Dulamă (care este și vicepreședinte CJ Neamț) a votat împotrivă.

Culmea este că prin proiectul respectiv, în anexa cu sume concrete pentru fiecare UAT, comuna Gîrcina (singura cu primar PMP) urma să primească o sumă mare de bani, de 500.000 lei. Rectificarea propusă de PNL propunea sume cuprinse între 100.000 lei și 600.000 lei pentru comunele din județ.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Liberalul Cozmanciuc acuză: „PMP Neamț joacă la două capete!”

  1. Mugur Cozmanciuc,uita-te la tine in curte ce cloaca de oraganizatie aveti numai cu hoti,analfabeti si traseisti.

    In PMP este aceeasi cloaca,stai linistit.Si ei vor dispare.

    PNL este intr-o disolutie totala datorita gunoaielor pe care le-ati primit in partid.Nici o diferenta fata de PSD.

    In 10 ani o sa dispareti in totalitate de pe scena politica din aceasta tara alaturi de PSD si PMP.

    Vai de capul tau daca ai ajuns sa critici hotii din PMP cind nu-i vezi pe ai tai.

  2. Florin are dreptate!Cozmanciuc s-a inconjurat de gasca lui Pinalti, iar valetul lui este Matu , mafiotul de la Piata Centrala!Mai sunt si cativa oameni de buna-credinta pe la PNL, dar vor fi repede inlaturati de alde Panaite, Ivanov, etc..

Lasă un răspuns