Liberalul care le dădea „ceva” femeilor din PSD pleacă din Consiliul Local Piatra Neamț

După câțiva ani de mandat în care nu a prea deschis gura în Consiliul Local, liberalul Marian-Adrian Olariu părăsește funcția de consilier local, prin demisie. Legislativul pietrean va aproba formal actul unilateral de voință al consilierului care s-a remarcat mai mult prin activități din sfera penalului (a și primit o sentință pentru conducerea unei mașini aflat sub influența băuturilor alcoolice).

Infractor cu acte în regulă (că tot e la modă în România sloganul „Fără penali”), Olariu s-a mai făcut remarcat în aceaști ani de experiență politico-administrativă și prin mesajul de o mojicie extremă la adresa femeilor din PSD (Mesaj de adevărat bărbat și consilier local: „Caut doamnă sau domnișoară psd-istă! Vreau să-i dau ceva!”). Ba, la vremea respectivă, alesul trimis în CL Piatra Neamț în lista care-l avea drept lider pe Dragoș Chitic, răspundea arogant și că e vorba doar despre „ironie și umor„, că doar un om educat ca el nu putea fi considerat așa, bădăran pur și simplu.

Și, dacă tot am pomenit de lista girată acum 3 ani de actualul primar, pentru corecta informare să precizăm, totuși, că Olariu a fost văzut în ultimul timp nu ca „om al lui Chitic” ci ca făcând parte din „gașca Romel”, dovadă fiind că în urmă cu câteva luni, proaspătul demisionar era etichetat de către PMP-iști, in frunte cu viceprimarul Bogdan Gavrilescu (președinte al popularilor nemțeni) drept membru al grupului „non-grata” (acei consilieri locali PNL pentru care aleșii PMP hotărâseră să nu mai acorde niciun vot la persoană).

În același timp, Olariu era văzut de către cei inițiați în culisele politicii nemțene drept singurul liberal conectat într-un mod absolut special la informații de primă mână din zona conducerii PSD și a conducerii CJ (aflată la buton social-democrat). legenda urbană spune că la reuniuni amicale (în care, probabil, se consuma doar apă plată cu lămâie). Olariu își uimea colegii de partid cu anticiparea unor informații care, altminteri, erau necunoscute opiniei publice (de exemplu, vizite ale unor miniștri PSD sau decizii care vizau administrarea Spitalului Județean, dar nu numai).

Una peste alta, votul de joi al consilierilor locali pietreni va consfinți o situație care poate fi considerată igienică pentru zona politico-administrativă din Piatra Neamț. Cum Olariu nu și-a motivat demisia din funcția administrativă, rămâne de văzut dacă acesta va mai păstra și funcția politică, cea de lider TNL Piatra Neamț. Drept e că de ceva timp, organizația respectivă a fost la fel de vie în spațiul public ca și Olariu în CL, adică… NIMIC. Nici măcar comunicate sau știri (ode) în presa apropiată de „grupul non-grata”. Nimic, nada, niente…
Sau poate asta înseamnă lidership politic pentru astfel de politicieni veniți de nicăieri și plecați ca spre un salon de nunți, tricouri precum cel din imagine…

V.N.

 

2 thoughts on “Liberalul care le dădea „ceva” femeilor din PSD pleacă din Consiliul Local Piatra Neamț

  1. Un NEICA-NIMENI dpdv politic facut consilier local de marea cumetrie politica Chitic-Tapu-Barjoveanu.
    Un om scolit si priceput, din acelasi aluat politic ca si karatistul Paul Pintilie. Nu a mai avut niciodata PNL consilieri locali atat de slabi pregatiti in Consiliul Local Piatra Neamt ca astfel de indivizi. De asta a castigat USR alegerile la Piatra Neamt in luna mai ca Dragos si cu PNL si-au batut joc de pietreni, i-au sfidat in ultimul hal cu habarnistii acestia pusi pe liste la locale.
    Si analfabetul de Ciobanu era mai bun decat acest Olariu fiul ploii.

  2. PNL Piatra Neamt reprezentat de analfabetii enumerati mai sus de Monica v-a dispare la urmatoarele alegeri …le vom cauta cu lupa procentele.

    Unii din ei vor dispare inainte de alegerile locale fiind arestati pentru delapidarea bugetului local alaturi de analfabetii din PMP.

    Vor face un consiliu de celula impreuna cu Chitic si vor continua traditia acestui partid istoric si in puscarie.

Lasă un răspuns