Liberalii, victorie la Roman! Viceprimar: Roxana Iorga!

În timp ce la Piatra Neamţ fiecare şedinţă de Consiliu Local seamănă cu un execiţiu de autoflagelare pentru primarul Dragoş Chitic şi aleşii PNL (azi au fost respinse la vot un snop de propuneri ale edilului), liberalii se revanşează la Roman unde şi-au adjudecat funcţia de consilier cu atribuţii de viceprimar, anunţă inroman.ro.

„Romanul are un nou viceprimar, în persoana profesoarei Roxana Iorga. Consilierii locali romașcani, care s-au reunit joi, 26 ianuarie, în ședință ordinară au ales, prin vot secret, consilierul care să preia funcția de viceprimar pentru perioada în care Lucian Micu este primar interimar. Din cei 20 de aleși ai romașcanilor (fiindcă Lucian Micu are atribuții de primar), 14 au votat cu Roxana Iorga, în timp ce 6 consilieri au votat propunerea PSD – consilierul Daniel Vasiliu”, menţionează sursa citată.

Noul număr 2 din conducerea Primăriei Roman este profesor de biologie, are 41 de ani şi este preşedintele organizaţiei de femei liberale din municipiul respectiv.

Actualul viceprimar Lucian Micu ocupă funcţia de primar interimar după ce postul a fost vacantat prin plecarea în parlament a lui Laurenţiu Leoreanu.

D.V. – sursa foto: inroman.ro

Lasă un răspuns