Liberalii ripostează: „Arsene, fake news despre închiderea Spitalului Bicaz!”


Liberalii ripostează la mesajul transmis astăzi de Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ (şi al PSD Neamţ) care anunţa că Spitalul Bicaz va fi închis de Guvernarea PNL. Prin vocea lui George Lazăr, prim-vicepreşedinte PNL Neamţ, liberalii nemţeni susţin că informaţia respectivă este una alarmistă şi neadevărată, răspândită doar din motive electorale.

<<Minciuna și manipularea au rămas singurele arme pentru un personaj politic trist pe numele său Ionel Arsene. Șeful PSD Neamț a ajuns principalul zvoner și răspândac de fake-news.
Cum altfel aș putea să cataloghez minciuna grosolană răspândită de Arsene potrivit căreia Guvernul PNL vrea să închidă Spitalul Bicaz??>>, spune Lazăr.

Liberalul, fost prefect de Neamţ în perioada Guvernului USL aminteşte de contribuţia sa şi a colegilor săi în redeschiderea Spitalului Bicaz: <<Nu este doar un fake-news al celui mai ”fake” consilier județean pe care l-a avut județul Neamț, ci este și o insultă pentru cei aproape 50.000 de nemțeni de pe Valea Bistriței, Valea Muntelui și zon Tașca-Dămuc-Bicaz Chei-Bicazu Ardelean.
Toți oamenii aceștia beneficiază de servicii medicale la Spitalul Orășenesc Bicaz datorită PNL-ului și am să fac recurs la istoria recentă.
Spitalul din Bicaz s-a redeschis ca urmare a diligențelor pe care eu, în calitate de prefect, le-am făcut alături de președintele CJ Neamț de la acea vreme, Culiță Tărâță în perioada 2013-2014!
Ministrul Sănătății care a răspuns fără ezitare solicitărilor pe care le-am făcut era liberalul Eugen Nicolăescu iar președintele CNAS era tot un liberal, Cristian Bușoi.
Da, noi liberalii am redeschis Spitalul Bicaz și tot noi vom aduce fonduri substanțiale aici!
Dar unde erați domnule Arsene atunci când noi ne băteam să redeschidem Spitalul de la Bicaz?…>>

Prim-vicepreşedintele PNL Neamţ reafirmă interesul echipei liberale judeţene pentru ca respectiva unitate sanitară să funcţioneze la parametri rezonabili şi invocă o întâlnire pe care el si reprezentanţi ai organizaţiei locale de la Bicaz au avut-o cu conducerea unităţii sanitare: Acum veniți și răspândiți cu nerușinare minciuni în disperare de a mai culege câteva voturi, dar nemțenii s-au lămurit.

Vreau să readuc aminte și faptul că la mijlocul lunii septembrie 2019 am fost alături de colegii consilieri PNL Bicaz la o întâlnire cu conducerea spitalului pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă și cum poate ajuta viitorul Guvern PNL această unitate sanitară.
Lipsa investițiilor în Spitalul Bicaz se resimte în tot ceea ce presupune starea corpurilor de clădire. Este nevoie de fonduri pentru zona de ambulatoriu, și aici vorbim de cabinetele doctorilor și ale personalului medical, dar și în zona de recuperare a pacienților.
Guvernul PNL se va implica pentru ca Spitalul Bicaz dar și celelalte spitale din Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț să beneficieze de fonduri.
PSD-ul și Ionel Arsene vor rămâne la același stadiu comunist de manipulare prin minciună!
Noi vom aduce normalitatea în județul Neamț, vom face România normală!”.

D.VINCA

Lasă un răspuns