Liberalii nemţeni în turneu de şah cu elevi de la arte marţiale!

15170990_1449876651689047_9005039968140796742_nDeşi e campanie electorală şi fiecare minut contează în cursa contracronometru de câştigare a voturilor, staff-ul PNL şi-a găsit timp sâmbătă după-amiaza pentru un inedit turneu de şah desfăşurat în compania unor copii care sunt sportivi legitimati dar… la un club de arte marţiale.

Imaginile de la interesantele dueluri vorbesc de la sine: de o parte a mesei – dovedind din plin că există o legătură între şah şi artele marţiale – micii sportivi, iar de cealaltă parte, echipa liberală cu preşedintele PBL Neam, Mugur Cozmanciuc în frunte.

Alături de Cozmanciuc, au lasat pentru o scurta perioadă de timp deoparte grijile campaniei şi alţi candidaţi sau lideri liberali, dintre care în pozele de pe net pot fi remarcaţi deputatul Cătălin Drăguşanu, senatorul Eugen Ţapu, consilierii locali Mihai Obreja, Adrian Ciobanu sau Adrian Olariu.

„Pasiunea pentru șah o am din copilărie. Astăzi am asistat la o competiție la care a participat un grup de copii care știu să îmbine perfect artele marțiale cu sportul minții. Am acceptat provocarea! Cu așa copii minunați sunt sigur că România va merge înainte!”, a declarat deputatul Cozmanciuc.

V.N. / ADV / sursa foto – facebook

cop-pnl

3 thoughts on “Liberalii nemţeni în turneu de şah cu elevi de la arte marţiale!

 1. Clubul de arte martiale e al unui consilier PNL.Pana la urma, nu e o problema, mai invata si ei (politicienii) un joc inteligent!

 2. Doamne, câtă prostie!
  Profesioniștii, ar dori să nu vă bateți joc de șah. Faceți arte marțiale, alergare, lupte în noroi, dar nu vă apropiați de tabla de șah dacă nu aveți habar.

  „Pasiunea pentru șah o am din copilărie. Astăzi am asistat la o competiție la care a participat un grup de copii care știu să îmbine perfect artele marțiale cu sportul minții. Am acceptat provocarea! Cu așa copii minunați sunt sigur că România va merge înainte!”, a declarat deputatul Cozmanciuc.

  Dacă aveai această pasiune din copilărie, astăzi erai un om integru și nu un politician din mahala. Nu îți ieșeau niciodată aceste vorbe din gură.
  România va merge înainte când vor dispărea oameni cu gândirea voastră manipulatoare și veninoasă.
  Cu așa copii minunați vreți să vă faceți voi treaba. În filosofia voastră de ……. (ce vă simțiți, spuneți-vă fiecare numele)
  de exemplu (mare maestru internațional – Mugur), aveți intenția ca în România, (voastră, că v-ați luat țara înapoi)
  să se propage maxima competență.
  Adică, ce e după colectiv. Vedeți adevărul și nu blamați. PNL vrea și chiar manipulează prostimea, că cei din arte martiale sunt maestri în sah (invers e posibil) CĂCOzmanciuc e de mic mare șahist mincinos și nu are habar de nimic. Mugur, și-a câștigat partida? Dar Drăgușanu? Că erau niște analfabeți ai șahului în fața lor:
  Dacă totuși știe ceva, să spună numele no.1 din Neamț și ce somități din acest sport sunt zilele astea la noi în țară.

 3. Sunteți niște jegoși. Vă bateți joc de un sport nobil, pe care mintea voastră nu are cum să îl înțeleagă.

Lasă un răspuns