Liberalii nemţeni se mobilizează


pnl cozmanciuc

Noua conducere a PNL Neamţ a anunţat că ia foarte în serios şi reconstrucţia filialei judeţene dar şi campania electorală pentru funcţia de la Cotroceni. Astfel, liderul interimar deputatul Mugur Cozmanciuc a dat semnalul de luptă pentru liberalii nemţeni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută duminică la sediul de campanie al organizaţiei.

Preşedintele interimar a subliniat şi implicarea colegilor nemţeni în pregătirea candidaturii pe care PNL şi PDL o susţin. Primul pas a fost în strângerea de semnături pentru ca Iohannis să-şi depună candidatura.

pnlÎn această perioadă de precampanie, liberalii nemţeni se pregătesc pentru bătălia electorală care urmează. Astfel va fi pusă în scenă acţiunea “Iohannis îţi ascultă problemele”, o linie de telverde cu care se va comunica cu electoratul dar şi consacratele acţiuni “din uşă în uşă”.

Alături de deputaţii Mugur Cozmanciuc şi Radu Surugiu, la conferinţa de presă de la sediul PNL au mai participat Liviu Brătescu, Mihai Obreja şi Gabriela Curpănaru. Ultimii doi coordonează Comisia de Învăţământ a PNL Neamţ.

vesteanet

Lasă un răspuns