Liberalii iau „la talpă” comunele cu primari PSD

Liberalii nemțeni folosesc din plin perioada de precampanie electorală pentru alegerile europarlamentare și o dovadă incontestabilă sunt imaginile care îi prezintă în plină acțiune chiar și în comunele considerate fief-uri PSD.

În imaginile care însoțesc acest articol, vârfuri de lance sunt două consiliere județene PNL, Mihaela Isciuc și Lăcrămioara Azoiței.

„PNL este singurul partid determinat să învingă în comuna Mărgineni PSD-ul în aceste alegeri europarlamentare, iar pentru a reuși acest lucru suntem în fiecare zi în mijlocul oamenilor – vorbind cu aceștia, explicând, convingând.
PNL are cu ce se mândri în urma activității europarlamentarilor săi și ne dorim ca majoritatea sătenilor să cunoască realizările lor, precum și echipa pe care o propunem pentru următorii 5 ani la Bruxelles în Parlamentul European”, a declarat Mihaela Isciuc pentru Vestea.

Conform unei decizii din BPJ PNL, șeful campaniei electorale liberale pe Neamț este deputatul Muguz Cozmanciuc (presedintele organizației județene), toți consilierii județeni liberali sunt implicați pe diverse zone, iar cele 58 de comune în care PNL nu are primari îi au ca un fel de coordonatori supremi pe ceilalți doi parlamentari liberali de Neamț, Laurențiu Leoreanu și Eugen Nazarie Țapu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns