Liberalii din Neamț, la ecologizare pe Lacul Bicaz

Liberalii din Bicaz auparticipat alături de cele doua ONG-uri care, cu zeci de voluntari, timp de 3 zile au desfasurat una dintre cele mai ample actiuni de ecologizare a lacului Bicaz.

Împreună cu colegii liberali din Bicaz, cu domnii consilieri locali Mihăita Istrate, Claudiu Marascu, Iulian Matasa si Viorel Ursu, la actiunea de ecologizare a lacului Bicaz! Ne-am alăturat demersului susținut de Asociațiile Sens Civic si Act For Tomorrow! Felicitări! Ma bucur ca exista implicare si oameni care își doresc să facă lucruri frumoase! Bicazul poate deveni cu sprijinul oamenilor implicați un oraș frumos, care sa atraga turiști, un pol al dezvoltării zonale. Zona Bicazului poate deveni Mica Elveție! Felicitări organizatorilor, felicitări tuturor voluntarilor, felicitări si bicajenilor care s-au implicat!”, spune pe contul lui de facebook, fostul prefect George Lazar, presedintele PNL Bicaz.

D.V.

One thought on “Liberalii din Neamț, la ecologizare pe Lacul Bicaz

  1. Campanie electorala de 2 bani.

    Penibil.

    Sa ecologizeze dealul Cozla mai intai unde zac mormane de gunoaie aruncate de toti cocalarii si manelistii care urca cu masinile fara nici o restictie,bariera care trebuia sa blocheze drumul fiind aruncata de ani de zile in boscheti acolo unde se regaseste si administratia acestui oras in frunte cu Chitic.

Lasă un răspuns