Liberalii din Neamţ fac protest! Şi citesc moţiunea în faţa Prefecturii după terminarea programului instituţiei! Jandarmul de serviciu va fi numai ochi şi urechi…

<<Dacă îți pasă de tine, dacă îţi pasă de viitorul copiilor tăi, dacă nu vrei să fii părtaş la regresul României, vă așteptăm alături de noi pentru a susține moțiunea de cenzură iniţiată de Partidul Naţional Liberal.
IA ATITUDINE!
CERE PARLAMENTARILOR TĂI SĂ VOTEZE MOȚIUNEA DE CENZURĂ!
Începând cu ora 17:00 ne vom întâlni în fața Teatrului Tineretului, din Piatra Neamț, după care ne vom deplasa către Instituția Prefectului – Județul Neamț. Acolo vom da citire moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” – acesta e textul postat pe internet drept motivatie si explicaţie a acţiunii pregătite de PNL Neamţ.

Neoficial am aflat că traseul marşului va fi mai lung (clasicul „pătrăţel” din Piatra Neamţ, ceea ce înseamnă că citirea moţiunii va fi după ora 17, probabil pe la 18, când are loc şi citirea acesteia în Parlament. Numai că e mai greu de înţeles rostul citirii acestei moţiuni în faţa Prefecturii Neamţ (probabil aceeaşi situaţie interesantă e în toată ţara) la o oră la care instituţia respectivă nu are program. La Prefectura Neamţ nu se lucrează în schimburi (doar Permanenţă în Situaţii de Urgenţă), astfel că dacă reprezentanţii PNL vor citi moţiunea în faţa acestei instituţii, probabil vor fi urmăriţi cu interes maxim nu de prefect sau subprefect ci de jandarmul de serviciu.

V.N.

Comentarii Facebook