Liberalii cer fonduri de la Guvern pentru finalizarea investiţiei la Şcoala şi Grădiniţa din Speranţa

pnl2Parlamentarii liberali din Neamţ vor trimite o scrisoare către Guvernul Cioloş prin care vor solicita fondurile necesare pentru finalizarea construcţiei Şcolii şi Grădiniţei din cartierul pietrean Speranţa, a anunţat primarul Dragoş Chitic, într-o coferinţă de presă susţinută împreună cu deputatul Vlad Marcoci şi cu senatorul Eugen Ţapu.

Primarul Chitic a precizat că suma exactă de care mai este nevoie pentru finalizarea lucrărilor va fi cunoscută abia după o expertiză pe care urmează să o realitezeze specialiştii.

Senatorul Ţapu a adăugat că investiţiile în şcoli au reprezentat un obiectiv asumat de toate guvernările liberale dar abandonat de guvernele social-democrate, pentru că „PSD nu a fost niciodată interesat să sprijine Şcoala şi să investească în Educaţie”. Aceeaşi sursă a mai menţionat că PSD preferă un electorat needucat şi dependent social care astfel poate fi mai uşor manipulat.

Dragoş Chitic a făcut şi o trecere în revistă a grijii manifestate în anul precedent de municipalitate pentru cartierul Speranţa, enumerând, printre altele: demolări de clădiri, amenajarea locului de joacă, realizarea aleilor pietonale, înfiinţarea centrului de permanenţă, încurajarea amenajării unui supermarket, sprijinirea Bisericii din cartier, asfaltările şi igienizările realizate, amenajarea unui refugiu pentru pasagerii transportului în comun etc.

D.V.

One thought on “Liberalii cer fonduri de la Guvern pentru finalizarea investiţiei la Şcoala şi Grădiniţa din Speranţa

  1. Daca ei sunt tot PDL-isti tot cu cioara vopsita umbla!! Au mai prostit cetatenii din acest cartier vreo doua mandate ca le face scoala si gradinita si tot asa a ramas, adica la stadiul de minciuna!! Ciudati politruci!

Lasă un răspuns