Liberalii cer demiterea directorului DRDP pentru lucrările făcute în bătaie de joc la podul Horia-Roman

Indolența DRDP Iași (diretor general Mugurel Laicu / PSD) este taxată și de liberalii nemțeni care printr-un comunicat semnat de liderii organizației cer demiterea imediată a directorului-politruc care își bate joc de nemțeni.
Motivul pentru care liberalii cer acum demiterea lui Laicu este faptul că se lucrează în dorul lelii – în plin august, lună aglomerată – la Podul de la Horia-Roman.
Coperta care însoțește comunicatul de presă arată că în timp ce mașinile stau la cozi imense (pentru că un sens e blocat), chiar și câte o oră, la lucrările coordonate de DRDP sunt… 2 muncitori.
Situația a fost sesizată, în ultimele zile, și pe internet de unii dintre șoferii care au avut ocazia să vadă cu ochii lor așa eficiență și competență, marca Laicu / DRDP.

Mai jos, integral, comunicatul remis de PNL Neamț:

………………………..

PNL Neamț: ”Solicităm demiterea șefului DRDP Iași, pentru întârzierea nejustificată a lucrărilor de la podul Horia”

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel Harpa sunt obligați să acționeze urgent și să ia toate măsurile pentru demiterea șefului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Mugurel Laicu, instalat în această funcție cu sprijinul lor. Dacă nu o vor face, înseamnă că sunt complici la bătaia de joc care persistă de o bună perioadă la Roman, de când au început lucrările la podul de la Horia.

Deloc complexe, aceste lucrări puteau fi executate în lunile iunie, iulie, septembrie sau chiar octombrie, nicidecum acum, în luna august, când foarte mulți romașcani și locuitori din Zona Metropolitană Roman s-au întors acasă. Chiar și în aceste condiții, la podul de la Horia se lucrează anevoios, în ritm de melc, cu câte doi, trei muncitori. O soluție simplă ar fi fost organizarea lucrărilor în timpul nopții, atunci când valorile de trafic sunt mult scăzute. Din nefericire, nu se întâmplă acest lucru, aspect  care demonstrează disprețul fățiș al directorului DRDP Iași și al PSD Neamț față de romașcani.

Și mai jignitor este faptul că, așa după cum recunoaște într-o postare pe o rețea de socializare, Mugurel Laicu s-a aflat zilele trecute în județul Neamț, unde altfel decât la baronașul PSD, Daniel Harpa, la Tg. Neamț, însoțit de prefectul marionetă, Adrian Niță. Ulterior, excursia a continuat la Girov și Poiana Largului, pentru poze și relaxare. Considerăm că dacă tot s-a aflat în județul Neamț, avea datoria să vină să vadă cum se lucrează la podul de la Horia și să ia măsuri pentru urgentarea lucrărilor. Cum nu s-a deplasat la Roman, considerăm că această atitudine demonstrează slugărnicie față de șefii PSD Neamț cărora nu le pasă de romașcani.

În concluzie, această bătaie de joc trebuie să ia sfârșit, iar lucrările finalizate cât mai rapid. Un prim pas este demiterea lui Mugurel Laiș, incompetentul director al DRDP Iași, după care ar trebui să urmeze scuze publice din partea lui Ionel Arsene, Daniel Harpa și Adrian Niță adresate romașcanilor și celor din împrejurimi.

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL

……………………..

 

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.