Liberalii: ANGHELUŢĂ, PA! Prefectul tace chitic dar e apărat de … PSD!

vlad angheluta

Liberalii dau din toate direcţiile, de ieri încoace, în Prefectul Vlad Angheluţă, acuzându-l că face anchete politice la comanda PSD iar cel vizat tace. Acum câteva clipe, un comunicat al PNL Piatra Neamţ reia acuzele din conferinţa de presă de ieri (susţinută de deputatul Mugur Cozmanciuc şi senatorul Eugen Ţapu) şi îi cer lui Angheluţă să plece de pe funcţie.

Prefectul nu a avut nicio reacţie publică până acum însă aseară a fost emis un comunicat de către… PSD care a reacţionat exact ca avocatul celui vizat, fapt care, în opinia PNL este cea mai bună dovadă că sintagma „prefectul PSD” este una corectă.

Cititi si: Liberalii cer premierului Cioloş „DEMITEREA PREFECTULUI PSD ANGHELUŢĂ!”
DOCUMENT Ciudata adresă trimisă PNL-ului de Prefect!

Comunicatul PNL Piatra Neamţ – primit pe 8.02.2016 la ora 13.03

Prefectul de Neamț trebuie să plece, iar PNL Piatra Neamț își va apăra consilierii municipali contra oricărui abuz

PNL Piatra Neamț respinge cu indignare tentativa de intimidare a consilierilor municipali PNL venită din partea prefectului Ioan Vlad Angheluță.

Considerăm că prefectul de Neamț acționează la comanda politică a PSD, fiind foarte departe de imparțialitatea presupusă de funcția pe care o ocupă. Faptul că PSD Neamț i-a luat imediat apărarea este cel mai bun indiciu în acest sens.

Ne alăturăm colegilor din conducerea județeană liberală și cerem demisia prefectului Angheluță, care s-a descalificat moral în fața nemțenilor prin jocurile politice pe care le face. Nu este treaba prefectului să verifice partidele politice, iar adresele trimise de către prefectură la PNL reprezintă un abuz.

Îi asigurăm pe toți colegii liberali din Piatra Neamț vizați nominal de intimidările prefectului Angheluță că îi vom susține și că vom lupta contra oricăror încercări de a-i demite din Consiliul Municipal Piatra Neamț.

Îi asigurăm de asemenea pe pietreni că liberalii vor combate întotdeauna abuzurile și că vor milita pentru respectarea legii de către toții funcționarii publici.

Biroul de Presă al Organizației Municipale PNL Piatra Neamț
8 februarie 2016

Comunicatul PSD Neamţ – primit pe 7.02.2016 la ora 21.50 

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL Neamț se face de râs în fața cetățenilor. Au ajuns să ceară demisia celor care își fac treaba

„Liberalii nemțeni își pun poalele în cap și se fac de râs încă o dată. Au ajuns să-i ceară premierului Dacian Cioloș să demită un funcționar public pentru că își face treaba pentru care este plătit. Dacă se poate, atunci când vine vorba despre reprezentanții PNL, autoritățile statului ar trebui să închidă ochii. Este o chestiune normală și de bun simț ca primarul Chitic să își lămurească situația. Legea trebuie respectată de toată lumea, nu preferențial.

Le propun liberalilor ca mai bine să-i ceară demisia primarului interimar Chitic. În cazul acestuia chiar există motive. Faptul că este un traseist politic este unul dintre motive. Faptul că a dat dovadă de incompetență în actul administrativ este, de asemenea, un motiv la fel de bun. Și nu în ultimul rând, faptul că a ajuns primar intrând pe ușa din dos a Primâriei, cu ajutorul combinațiilor de profitori politici ale liberalilor este un motiv la fel de bun pentru Chitic să plece acasă și să scutească nemțenii de incompetența lui arhicunoscută.

Situația politică a lui Chitic trebuie elucidată, iar acest lucru este în interesul pietrenilor. Primarul interimar este un om politic laș, care nu va recunoaște vreodată că ține cu dinții de scaun. Nu cred că cetățenii din Piatra Neamț vor ca orașul lor să fie condus de un edil aflat în ilegalitate. Poate liberalii își doresc asta, dar știm deja că interesul public și interesul de partid al PNL Neamț au fost întotdeauna două concepte care s-au bătut cap în cap pentru Chitic și gașca lui. A trecut vremea combinațiilor politice pe care le-au învățat PDL-iștii și PNL-iștii de la mentorul lor Băsescu. Este momentul pentru o politică în interesul cetățenilor, în care personaje politice aflate în ilegalitate, precum interimarul Chitic, nu au ce să caute”.

 

 V.N.

cop angheluta

 

Comentarii Facebook

One thought on “Liberalii: ANGHELUŢĂ, PA! Prefectul tace chitic dar e apărat de … PSD!

  1. Ca de obicei, seful psd isi rezolva problemele bagand oamenii la necaz. Pe Harbuz il arunca la lupta dar eu una nu stiu daca il va sprijini. Daca pierde scapa de el, daca castiga spune ca e meritul lui. L-a reactivat pe dvc, inamicul public numarul 1, ca sa isi rezolve interesele la spital. Presedinta Arcan e folosita pentru interesele de la cj. Pe Manoliu l-a folosit, acum a scapat de el si a promovat o favorita pdl-ista cu argumente doar de el stiute. Prefectul e folosit, pe riscul lui, sa faca tot felul de mizerii. Mai mult, incearca sa-l apere dar ii face mai mult rau. Si multi altii….. asta e barbatul din el….. halal presedinte….

Lasă un răspuns