Liberala Monica Anton “demolează” pasajul primarului interimar Chitic!

anton chitic

Abordările politice de dreapta din Consiliul Local Piatra Neamţ dau impresia ideii de … unitate în diversitate! Nu au trecut decât câteva zile de când primarul interimar Dragoş Chitic anunţa un draft de posibile proiecte de viitor pentru municipiu şi un consilier din grupul PNL s-a şi pronunţat ferm împotriva ideii.

Întrebată dacă strategia de dezvoltare a consultării populaţiei va viza şi proiectul anunţat de primarul Chitic, Monica Anton (consilier afiliat grupului PNL) a răspuns prompt: “Da. Şi nu doar pe acest proiect ci pe tot pachetul anunţat. Şi vom veni şi cu alte alternative!”.

La întrebarea dacă, în calitate de cetăţean, consideră un pasaj pe sub strada Ştefan cel Mare drept util şi oportun, Monica Anton a răspuns, la fel de intransingent: “NU!”. Apoi a nuanţat, explicând că acest “Nu” este valabil “acum”. Consilierul respectiv a mai anunţat că, dacă pe viitor, în urma consultării populaţiei şi a unei decizii asumate de grupul PNL, respectiva investiţie va fi privită drept necesară, ar putea urma o revizuire a propriei păreri.

 

Daniel VINCA

2 thoughts on “Liberala Monica Anton “demolează” pasajul primarului interimar Chitic!

  1. Aoleo, spuneti-mi ca visez și că nu ne trezim din nou cu Mona Anton în politică si în administraie. Dacă liberalii de la Piatra Neamt, cei ce l-au sustinut pe Johannis și ne-au convins și pe noi să-l votam au acceptat în echipa lor un personaj ca incompatibila Anton Mona, sunt de rasul lumii. Nu au pe altcineva cu care sa iasă în fata??  Fix pe apărătoarea de interlopi ne-o aduce? Nu ne-a fost destul la primărie?  Se vopsește în galben liberal și vine iar sa ne spună cât e de deșteaptă în sifonat bani și interese?  Pai scuzati-ma domnilor, mai bine merg pe mana lui Ștefan și a urmașilor lui decât pe mana interlopilor. Dacă ăștia sunt exponentii lui Johannis înseamnă că ne-a tras teapa neamţul. L-am votat cu doua mâini si deja regret

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.