Liberală de la Neamţ, funcţie de conducere în partid, la nivel naţional

Consilierul județean Mihaela Isciuc este vicepreședintele Organizației  Femeilor Liberale

Mihaela Isciuc, prim – vicepreședinte OFL Neamț, a fost aleasă vicepreședinte la nivelul Organizației Femeilor Liberale, în cadrul Congresului OFL. Consilierul județean a susținut moțiunea noului președinte al Organizației Femeilor Liberale Florica Cherecheș ”Forță în unitate”.

Mihaela Isciuc este vicepreședinte pe domeniul de specialitate Agricultură, Silvicultură, mediu și dezvoltare rurală.

”Mă bucur că județul Neamț va fi reprezentat la nivel național al OFL. Le mulțumesc tuturor colegelor care mi-au acordat votul lor de încredere. După ce m-am implicat la nivel județean, la îndemnul colegelor din organizația județeană și a colegilor seniori am decis să candidez și la nivel național. Am rezonat cu moțiunea doamnei Cherecheș pentru că recunosc că ceea ce am reușit să fac până acum în politică am făcut-o cu ajutorul echipei liberale din care fac parte. De acum începe munca. Vreau să duc la nivel național problemele pe care le avem în mediul rural, dar în același timp să le arăt frumusețea de a –ți crește copiii în locuri frumoase, binecuvântate de natură și Dumnezeu.

Agricultura a fost și trebuie să fie din nou un domeniu prin care România să se dezvolte și să se afirme inclusiv pe plan internațional. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și îmi doresc să ni se alăture în echipa OFL cât mai multe doamne dornice să se implice în viitorul țării”, a declarat vicepreședintele OFL Mihaela Isciuc.

Congresul Organizației Femeilor Liberale s-a organizat duminică, 17 decembrie, la Palatul Parlamentului și de la OFL Neamț a participat o delegație formată din președintele organizației județene Neamț Gabriela Banu, prim vicepreședintele OFL Neamț Maricica Radu, președintele OFL Piatra Neamț Aurora Ene și alte 30 de doamne liberale. Pentru postul de președinte au candidat doamnele deputat Florica Cherecheș și Cristina Trăilă. La alegeri au participat peste 1.200 de doamne liberale. Printre invitați s-au numărat președintele PNL  Ludovic Orban, prim vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean, secretarul general al PNL Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL Cristian Bușoi, parlamentarii Cătălin Predoiu, Tudorița Lungu, Antoaneta Ioniță, Angelica Fădor, Cristi Chirteș și alții.

OFL Neamt

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns