Leoreanu, veste bună despre reabilitarea Casei Celibidache: „Ministrul a semnat, urmează licitația!”

Chinurile facerii reabilitării unui obiectiv important și de suflet pentru romașcani par a se apropia de sfârșit. Este vorba despre Casa Celibidache iar vestea bună este dată de deputatul Laurențiu Leoreanu cel care anunță că, în sfârșit!, poate fi organizată licitația pentru desemnarea constructorului.

<<Situația Casei „Sergiu Celibidache” (Casa Vornicului Done) a fost în prim-planul opiniei publice ani la rând, fiind unul dintre obiectivele pe care mi-am propus să le rezolv în mod optim.
Nu a fost ușor, dar deși proiectul a avut un parcurs greoi, cu multe piedici, pot spune că reabilitarea acestui obiectiv s-a apropiat de realizarea efectivă.
Intervențiile pe care le-am făcut, în ultimul timp, la ministerele abilitate, au avut succes. Am solicitat obținerea cât mai rapidă a clarificărilor și completărilor la documentația tehnică, apoi prezentarea proiectului în C.T.E., pentru a ajunge la semnarea ordinului de ministru, eveniment care s-a și întâmplat.
De azi, proiectul va intra în etapa organizării licitației pentru execuția efectivă, licitație ce va fi organizată de C.N.I., lucrările de consolidare, reabilitare și modernizare urmând să înceapă chiar din acest an.

Am aprins luminița de la capătul tunelului și voi urmări să parcurgem tunelul cât mai repede!>>, spune deputatul liberal Leoreanu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns