Leoreanu și Micu: „Marea familie romașcană este invitată alături de PNL!”

 Deputatul PNL Neamț Laurențiu Leoreanu & Lucian Micu – vicepreședintele PNL Neamț: Marea familie romașcană este invitată alături de PNL!

Romașcanii sunt invitați să participe la evenimentul de lansare al candidaților PNL la alegerile europarlamentare care se va desfășura joi, 9 mai, de la ora 18.00 la Sala Polivalentă din municipiul Piatra Neamț.

La invitația președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, a echipei PNL Neamț președintele PNL Ludovic Orban, candidații Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi și alți lideri liberali din Moldova vor veni alături de nemțeni, ca să celebrăm apartenența României la Uniunea Europeană, de Ziua Europei.

Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu: ”Partidul Național Liberal are candidați de valoare, care promovează valorile liberale și pe cele europene. Mă bucur că au ocazia să vină și în fața nemțenilor să le spună ce au făcut pentru Neamț, pentru Moldova și ce au de gând să facă mai departe. Este un moment oportun să arătăm că și în Moldova PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul, care va duce Neamțul în primul rând!”

Vicepreședintele PNL Neamț – primarul municipiului Roman Lucian Micu: ”Apartenența României la Uniunea Europeană a însemnat pentru municipiul Roman o șansă în plus la dezvoltare. Am reușit să accesăm fonduri europene pentru modernizarea municipiului Roman și mai sunt și alte proiecte în așteptare. Și toate acestea s-au putut, în mare parte, și datorită eforturilor pe care le-au depus eurodeputații liberali pentru a trimite cât mai mulți bani în România. La evenimentul de lansare de joi vom arăta că administrațiile liberale sunt cele de succes, că PNL este partidul care susține și promovează valorile europene, fără a știrbi într-un fel tradițiile noastre, partidul care susține dezvoltarea comunităților locale, ca să respirăm cu toții un aer european, indiferent unde am trăi, să trăim la fel de bine!”

 

Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu
Vicepreședintele PNL Neamț Lucian  Micu

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.