Leoreanu: „Semnează petiția pentru pod provizoriu la Luțca! Consiliul Județean pune piedici soluțiilor!”

Deputatul liberal de Neamț, Laurențiu Leoreanu mobilizează pe cetățeni să semneze petiția inițiată de PNL pentru realizarea unui pod provizoriu la Luțca, ca mesaj pe care să-l înțeleagă și Consilul Județean, instituția care blochează în acest moment un astfel de demers.

„Zeci de mii de oameni sunt afectați de prăbușirea podului de la Luțca.

Sagna, Doljești, Bâra, Stănița, Boghicea, Gâdinți și chiar Roman sunt localități pentru care acest pod este vital! Ne e un moft, este viață!
Accesul îngreunat la spital, la locul de muncă, la școală, afaceri afectate, viața oamenilor din zonă a fost dată peste cap, iar Consiliul Județean controlat de PSD nu face absolut nimic pentru acești oameni, ba mai mult pune piedici soluțiilor găsite.
Trebuie să fim uniți, iar împreună, puternici, îi vom aduce cu picioarele pe pământ pe cei din PSD!
Votăm petiția pentru un nou pod la Luțca. Eu am făcut asta! Avem nevoie de mobilitate în zonă! Oamenii de aici trebuie respectați și ascultați!
Semnează petiția pentru ca Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, să accepte oferta Ministerului Apărării de a construi în regim de urgență un pod provizoriu, până la finalizarea lucrărilor pentru noul pod.
Semnează aici:
Liberalul trage și o concluzie pe care o vrea corect perceptută: „Nu îi lăsa pe cei de la PSD să-ți distrugă viața!
Noi, liberalii, am făcut tot ce este posibil. Reparăm greșelile PSD! Prim-ministrul liberal Nicolae Ciucă și-a dat acceptul pentru identificarea resursei financiare în vederea construcției unui nou pod la Luțca, iar sumele necesare se vor regăsi în bugetul de stat pentru anul 2023!”.

V.N.