Leoreanu s-a reîntors la școală: „O mare emoție!”

„Un nou an școlar plin de bucurie și speranță, se așează în fața noastră sub zâmbete de copii frumoși! Ca profesor, simt mereu o mare emoție în astfel de clipe și retrăiesc vibrația sufletească a acestui moment!”, spunea azi deputatul Laurențiu Leoreanu, la puțin timp după ce încheia un adevărat periplu prin câteva școli din Roman.

Fostul primar de Roman a avut, ca om politic participant la aceste festivități, și trăirea de a fi alături de foștii săi colegi de catedră alături de care „a mâncat o pâine” până să ajungă edil și apoi parlamentar: <<Nu am reușit să fiu fizic alături de toți astăzi, participând la festivitățile organizate la Colegiul Tehnic ”Miron Costin”, Colegiul Național ”Roman Vodă”, de care mă leagă atâtea amintiri ca profesor și elev, Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” – unde am luat parte la festivitatea de dezvelire a bustului marelui domnitor Al.I. Cuza – primul reformator al învățământului public din România, dar gândurile mele au fost calde alături de toți cei care azi trăiesc cu drag deschiderea unui nou drum!
Mult succes le doresc tuturor – copii, părinți, cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic – un an școlar plin de împliniri și satisfacții profesionale!>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns