Leoreanu, încă un mandat de vicelider al Grupului PNL de la Camera Deputaţilor!

Laurenţiu Leoreanu a obţinut un nou mandat de vicelider al grupului PNL de la Camera Deputaţilor, în urmă cu câteva zile, prin votul colegilor săi de partid din respectiva Cameră a Parlamentului. În paralel, fostul primar de Roman a rămas pe aşa numita „listă scurtă” a comunicatorilor din PNL, adică acele persoane care reprezintă PNL la televiziuni naţionale sau cu mesaje spre restul media cu abordare naţională.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din Partidul Național Liberal pentru că, prin reinvestirea mea în funcția de vice-lider al grupului PNL din Camera Deputaților, mi-au arătat că munca depusă în Parlamentul României a fost percepută ca activă și funcțională!
Desigur acest lucru nu ar fi fost posibil fără votul dumneavoastră, al cetățenilor care m-ați trimis să vă reprezint în legislativ, oamenii frumoși care îmi dați energia necesară pentru a munci mai mult și mai bine pentru prosperitatea comunității noastre!
Mă simt onorat și voi fi și în continuare la fel de implicat și activ, așa cum i-am obișnuit pe toți cei care mă cunosc și care mi-au acordat încredere de-a lungul timpului!
Am fost, sunt și voi fi un luptător, cu demnitate și responsabilitate!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a transmis Leoreanu cu privire la noul mandat de şef al liberalilor deputaţi.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns