Leoreanu, în poză cu locomotiva PNL la euroalegeri! „Rareș Bogdan, o voce puternică împotriva corupției și mediocrității!”

Deputatul liberal nemțean Laurențiu Leoreanu salută alăturarea lui Rareș Bogdan campaniei PNL pentru euroalegeri, considerându-l pe jurnalistul respectiv o voce importantă a lupte împotriva mediocrității și corupției.

„Partidul Național Liberal a definitivat lista candidaților pentru Parlamentul European și pot afirma cu responsabilitate că România va fi reprezentată cu profesionalism, decență și maximă implicare, așa cum cetățenii acestei țări merită, în spiritul pro-european care a adus evoluție și bunăstare acestei națiuni, chiar dacă alții își doresc reîntoarcerea în zona gri a non-valorilor din perioada în care nu eram membri ai acestei familii. Din postura de vicepreședinte la nivel național al PNL, am participat la audierea candidaților care se vor alătura celui mai important grup din Parlamentul European – PPE, oameni care au capacitatea de a promova interesele României și nu de a sabota parcursul european, așa cum actuala guvernare PSD-ALDE o face”, spune Leoreanu.

Pe jurnalistul de la realitatea TV, votat ieri drept deschizător al listei PNL, Leoreanu îl vede ca pe un adevărat lider: „Salut implicarea unei personalități puternice în această campanie, domnul Rareș Bogdan, un om care și-a demonstrat dragostea pe care o poartă acestui popor și abilitatea de a fi un port stindard al realelor valori funcționale, o voce puternică a celor care luptă împotriva corupției și mediocrității și care va deschide lista candidaților Partidului Național Liberal pentru Parlamentul European. România în primul rând! E timpul României!”.

La ședința de ieri în care PNL a decis lista, Leoreanu – care este vicepreședinte la nivel național – a stat alături de rareș Bogdan și de Ludovic Orban.

D.V.

 

2 thoughts on “Leoreanu, în poză cu locomotiva PNL la euroalegeri! „Rareș Bogdan, o voce puternică împotriva corupției și mediocrității!”

  1. Domnule profesor, ati gesit salutul. La asa achizitie se saluta cu un singur deget, cel mijlociu……Vai mama noastra la cat bine ne doriti, ca ati mai promovat in judet si pe refugiata din C.Rica, cea care inghesuita fiind isi infunda o nara cu degetul in parlament. Nu se sparge oglinda cand va admirati ?

Lasă un răspuns