Leoreanu, în emisiunea de la Realitatea TV în care Deputatul Mitralieră a strigat la alt invitat: „Ești un securist împuțit!”

Deputatul de Neamț Laurențiu Leoreanu este chiar în acest moment la Realitatea TV, la o emisiune trasmisă dintr-un platou amenajat pe holul Parlamentului în care încă de la început deputatul PSD Rădulescu (zis „Mitralieră”) a avut o adevărată criză de isterie. Rădulescu a strigat la un alt invitat (un deputat USR): „Ești un securist împuțit, recunoaște acum că ești un securist”.

Emisiunea abordează diverse teme la zi, cum ar fi proiectul de amnistie și gratiere de care se vorbeste iar în aceste zile, condamnarea la 4 ani cu executare (în primă instanță) a deputatei Cosma. Rădulescu s-a dovedit foarte irascibil de la începutul emisiuni și a explodat cu totul când parlamentarul USR a încercat să sublinieze ca astfel de proiecte (grațiere, amnistie) îi avantajează pe mulți PSD-iști și a indicat numele lui Dragnea și chiar a lui Rădulescu.

Moderatoarea i-a tăiat microfonul invitatului nervos care s-a și ridicat de la masă. Până să se întoarcă deputatul PSD în platoul special a vorbit și deputatul de Neamț, Leoreanu puncâtnd faptul că din cei 9000 de condamnați eliberați în ultimele luni înainte de termen, în baza recursului compensatoriu, foarte mulți au comis din nou fapte penale.

DV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns