Leoreanu, implicat în rezolvarea unor blocaje fiscale care afectau firmele

Deputatul Laurențiu Leoreanu precizează că anumite blocaje fiscale care afectau firmele afectate de criza actuală au fost rezolvate după ce el personal a vorbit cu Ministrul Finanțelor, după ce a fost sesizat de antreprenori pe acest subiect.

<<Date fiind blocajele comerciale apărute ca urmare a pandemiei de la începutul anului 2020, Guvernul PNL a adoptat o serie de măsuri menite să sprijine societățíle comerciale care au fost afectate de perioada de criză. 
Prin Ordonanța de Urgență nr. 69/2020, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum și pentru instituirea unor măsuri fiscale, s-a stabilit, printre altele,  anularea accesoriilor aferente  obligațiilor bugetare anterioare datei de 31 martie.
Mi-au fost sesizate, de către agenții comerciali, o serie de sincope în ceea ce privește aplicarea acestor măsuri, fapt ce m-a determinat să iau legătura cu domnul Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor Publice, la care am găsit toată disponibilitatea pentru a identifica metodele necesare urgentării aplicării prevederilor OUG 69/2020>>, spune Leoreanu.

Deputatul care este și vicepreședinte PNL completează: <<Am fost asigurat de soluționarea acestei situații, prin clarificarea normelor de aplicare, stabilirea procedurilor și structurilor organizatorice interne, astfel încât beneficiarii ordonanței să poată accesa măsurile stabilite în termen foarte scurt, dorind să-i mulțumesc domnului ministru pentru deschidere și celeritate.
Așa cum știți, am fost și sunt mereu la dispoziția celor ce m-au investit cu încredere, pentru a găsi canalele optime de soluționare a problemelor pe care le întâmpină și vă asigur că voi investi toată energia în acest sens!>>.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns