Leoreanu: CJ – BA, Primărie – mai DA!

leoreanu 

Primarului Romanului, Laurenţiu Leoreanu a spulberat, chiar de Ziua României, orice calcule legate de o posibilă implicare a sa în cursa pentru Consiliul Judeţean, anunţă publicaţia romanulfinanciar.ro.

„Am luat o decizie, astăzi, 1 decembrie, zi istorică! Nu voi pleca din fruntea Primăriei Roman, pentru nicio funcție la Consiliul Județean Neamț. Am constatat că romașcanii țin la mine și doresc să conduc Municipiul Roman până la finalul mandatului actual și să mai candidez pentru încă un mandat, ca primar, cu voia lui Dumnezeu. Sper ca și conducerile partidelor politice să citească acest mesaj, la fel și redacțiile de știri, și să nu mai îmi pună întrebări legate de acest subiect.
Decizia mea finală, definitivă și irevocabilă este că rămân în fruntea Municipiului Roman, ca primar, alături de romașcanii mei și în marea familie pe care am format-o aici”, a precizat Laurențiu Leoreanu.
Leoreanu a câştigat al doilea mandat, în ciuda valului USL din vara anului 2012,  candidând sub sigla PDL. După schisma de la confruntarea Blaga-Udrea, mesajele sale mergeau pe fidelitatea susţinerii faţă de cea care a ajuns (tot datorită sprijinului său) deputată pe Colegiul 4.
Pe 16 octombrie, Leoreanu a spus PA, PDL! Dar nu s-a înscris nici în PMP, rămânând independent. Discuţiile despre o eventuală candidature a sa la CJ apăruseră după o declarative a sa, de acum câteva săptămâni.

Daniel VINCA

 

 

Lasă un răspuns