Lehăduș contraatacă: „Politica PSD e despre interese personale și de grup!”

Viceprimarul suspendat Alin Lehăduș reacționează public cu privire la decizia care îl scoate (temporar) în afara jocului decizional al executivului administrației locale din Piatra Neamț.
Lehăduș arată cu degetul spre „interesul de partid, cu interesul personal, cu interesele de grup” ale PSD Piatra Neamț și spune că „Într-o luptă politicianistă mizerabilă poate sunt prea tânăr, neexperimentat și naiv, dar știu foarte bine ce îmi doresc și ce doresc pentru Piatra Neamț și cetățenii acestui minunat oraș”. El anunță că „voi merge până la capăt pentru respectarea legalității, a adevărului și a statutului pe care l-am câștigat într-un mod legitim”.

„Astăzi, 11 Martie 2021, urmare înștiințării privind suspendarea HCL nr.334 din 21.12.2020 privind alegerea unui viceprimar, până la soluționarea cauzei în instanțele de judecată, Hotărârea de Consiliu Local prin care am fost ales viceprimar este suspendată de drept.
În acest context juridic, mandatul meu de viceprimar a fost suspendat temporar, suspendarea fiind automată conform legislației în vigoare”, spune Alin Lehăduș.

Alesul local Pro România merge apoi la cauzele acestei situații: „Tot acest demers a fost inițiat de către consilierii municipali PSD care au înregistrat plângerea vizând alegerea mea ca viceprimar, atât la Instituția Prefectului cât și la Tribunalul Neamț, secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal.
Nu mă surprinde deloc, în contextul în care, la o jumătate de an de la alegerile locale, consilierii PSD din CL Piatra Neamț nu fac altceva decât să încerce blocarea oricărui proiect, blocarea bunei funcționări a administrației publice locale.
În campania electorală (care pentru consilierii PSD nu s-a terminat), ne povesteau despre cum o să construiască ei o administrație modernă, transparentă, în interesul cetățeanului. Au demonstrat și demonstrează că politica lor are legătură cu interesul de partid, cu interesul personal, cu interesele de grup, dispuși să sacrifice în orice moment interesul cetățeanului”.

Alin Lehăduș încheie arătând și cum se vede el proiectat peste bătăliile politice de la Neamț dar și care îi sunt intențiile: „Am intrat în politică de 2 ani, având credința că pot face mai mult și mai bine pentru cetățenii orașului, pentru copiii noștri, promovând reforma și mai ales, o altfel de politică.
Într-o luptă politicianistă mizerabilă poate sunt prea tânăr, neexperimentat și naiv, dar știu foarte bine ce îmi doresc și ce doresc pentru Piatra Neamț și cetățenii acestui minunat oraș.
Obiectivul meu este să le arătăm pietrenilor că se poate și altfel, mai bine, mai eficient, mai transparent.
Nu am intrat în politică pentru o competiție politică sterilă și continuă, am intrat în politică pentru o administrație care să promoveze creșterea calității vieții cetățenilor.
Voi rămâne responsabil, implicat, chiar cu un statut de „viceprimar suspendat”, fără salariu, în limitele legii și ale bunului simț, în calitate de consilier local al Municipiului Piatra Neamț.
Am încredere în Justiție și voi merge până la capăt pentru respectarea legalității, a adevărului și a statutului pe care l-am câștigat într-un mod legitim”.

D.V.

 

One thought on “Lehăduș contraatacă: „Politica PSD e despre interese personale și de grup!”

  1. Jegurile corupte din PSD s-au ”aliat”cu hotii analfabeti din PMP ca sa”blocheze”acest oras lasat in paragina chiar de cei care”contesta”si care au dovedit ca in afara de sifonarea banului public nu au facut nimic in acest oras adus la stadiul de”comuna”.
    Alianta hotilor si a analfabetilor urmariti penal si-au dat mana pentru a continua hotiile in acest oras profitand de voturile obtinute de la prostii prostilor.
    Atata stiu,atata fac.

Lasă un răspuns