Lazăr, răspuns hâtru: ”Îl invit pe domnul Cuc să meargă cu mine și să scrie, pentru că scrie bine!” VIDEO

Prefectul George Lazăr a răspuns foarte amabil invitației lansate de deputatul Răzvan Cuc de a ajuta la deschiderea Spitalului Modular de la Lețcani (care întâmpină dificultăți la autorizare din cauza unor grave probleme și abateri). La doar două ore de la conferința lui Răzvan Cuc de la PSD Neamț, prefectul Lazăr spunea chiar în curtea spitalului din Neamț, că deși Lețcani este în județul Iași, deci rezolvarea e în aria de competență a autorităților din județul vecin, el ar ajuta cu orice.

Amintind de suma de 3 milioane de euro (16 milioane lei) dată din bugerul CJ, prefectul Lazăr l-a invitat pe deputatul Cuc să meargă împreună să dea o mână de ajutor: ”Am vazut astazi in mass-media ca se fac trimiteri, referiri, din partea domnului Razvan Cuc, catre mine personal sau catre domnii parlamentari Mugur Cozmanciuc si Eugen Tapu, sa ne implicam in mod proactiv in gestionarea si rezolvarea spitalului modular de la Letcani si in luarea avizelor necesare. Îl intreb public pe domnul Cuc si îl rog si-l invit sa vina la mine la birou cand pofteste dumnealui, sa-mi spuna, si mergem impreuna unde vrea dumnealui prima data sa luam acele avize sau unde vrea prima data dumnealui sa scrie, ca inteleg ca scrie bine. Îi cer public domnului Cuc, sa vina, sa discute cu mine si merg impreuna cu dumnealui oriunde doreste sa ia acele avize sau oriunde doreste sa depuna înscrisuri”.

Prefectul Lazăr (avocat de profesie) a accentuat cuvântul „înscrisuri”, termen folosit mai ales limbajul juridic, cu referire la probe scrise sau la declarații date în fața anchetatorilor.

În materialul VIDEO de mai jos, declarația respectivă poate fi văzută la minutul 5:

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns