Lazăr despre jobul lui Agăleanu la Apele Române: „Ar trebui să nu mai lucreze nimeni? Nu cred că va amesteca munca cu activitatea politică!”

Angajarea consilierului județean liberal Cornel Agăleanu pe un job la o instituție condusă de fruntași PSD nu este văzută drept o vulnerabilitate de către colegii de partid ai alesului respectiv. Prim-vicepreședintele PNL neamț George Lazăr spune că Agăleanu și-a anunțat colegii de partid despre intenția de a se preyenta la concursul pentru noul loc de muncă și a precizat, în excluvitate pentru Vestea că are încredere deplină în loialitatea politică a acestuia.

Știam despre demersul dl Agaleanu de a susține un concurs la Apele Romane ABA Sireet. Dumnealui ne-a informat că intenționează să ocupe un loc de muncă la această instituție. A fost corect din aceasta perspectivă. Chiar a chiar a ridicat problema ca nu cumva intenția sa de angajare să provoace discutii sau vulnerabilități în și pentru PNL.
Cornel Agăleanu a fost până acum un bun liberal și un consilier județean corect și constiincios și eu sunt convins că va rămâne la fel.
Păi daca e să o luam așa, ar trebui să nu mai lucreze nimeni? Cred că se face prea mult caz de acest lucru. Nu, nu cred că domnul Agăleanu va amesteca munca cu activitatea politică, deci nu cred că vor interfera cele doua. Cred că în cazul în care va simți că este o problemă va lua singur decizia care trebuie.
Fiecare cetățean e liber să muncească acolo unde își găsește un loc de muncă.
Cornel Agăleanu a fost și este loial PNL și valorilor de dreapta. Nu cred că noul său job va avea vreo interferență cu linia politică a PNL”, a subliniat George Lazăr.

Declarația lui Lazăr a fost dată într-un interviu acordat Vestea, care poate fi citit integral AICI – George Lazăr: „PNL VA DA VIITORUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI!”

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Lazăr despre jobul lui Agăleanu la Apele Române: „Ar trebui să nu mai lucreze nimeni? Nu cred că va amesteca munca cu activitatea politică!”

Lasă un răspuns