Lazăr cu Premierul și șefa CNI: Primarii și comunitățile din Neamț vor primi sprijinul necesar!


Prefectul de Neamț, George Lazăr anunță că după întâlnirile foarte importante pe care le-a avut și cu premierul Florin Cîțu și cu Manuela Pătrășcoiu (director CNI) are vești bune pentru susținerea proiectelor și soluțiilor așteptate de comunitățile și primarii din Neamț ca rezolvări la problemele din teritoriu.

<Impreuna cu Premierul Romaniei Florin Cîţu , cu doamna director a Companiei Nationale de Investitii Manuela Patrascoiu, cu dl George Flutur presedintele CJ Suceava si colegii liberali din Neamt , senatorul Eugen Tapu-Nazare (…)  am participat la o intalnire extrem de benefica , cu discutii aplicate despre proiecte , despre viitor si despre comunitati locale.

Avem garantia ca primarii din judetul Neamt, vor fi ajutati , sprijiniti cu proiecte si sustinuti in tot ce au prioritar de rezolvat>, spune prefectul Lazăr.

Și cum administrația este legată oriunde în democrație de politică și chiar mâine au alegeri la PNL Neamț unde George Lazăr candidează pentru funcia de președinte al organizației județene, mesajul acestuia are un final subliniat cu majuscule: „PNL NEAMT VA FI UNA DIN CELE MAI PUTERNICE ECHIPE LIBERALE DIN ROMANIA!”.

D.V.

 

One thought on “Lazăr cu Premierul și șefa CNI: Primarii și comunitățile din Neamț vor primi sprijinul necesar!

Lasă un răspuns