Laurențiu Leoreanu: Între medici și profesori sunt diferențe majore, cauzate de sistem!

laurentiu-leoreanu
Laurențiu Leoreanu – candidat PNL pentru Camera Deputaților – a vorbit astăzi despre dezavantajul pe care-l au cadrele didactice față de cadrele medicale, referindu-se în special la dorința acestora de a emigra.
Un medic nemulțumit de condițiile de lucru și de salarizarea din țară poate oricând să solicite și să obțină cu ușurință un post peste hotare, pentru că ficatul unui italian, al unui german sau al unui american se tratează la fel ca și ficatul unui român.(…) Unui cadru didactic îi va fi mult mai dificil să plece în altă țară și să își predea materia, pentru că sistemul educațional diferă foarte mult”, a punctat Leoreanu.
Declarația acestuia a fost făcută într-o conferință de presă la care au participat toți candidații PNL pentru Senat și Camera Deputaților și vine pe fondul exodului masiv al medicilor către țări în care munca le este mult mai bine apreciată din punct de vedere financiar.

Alex SÎRBU

One thought on “Laurențiu Leoreanu: Între medici și profesori sunt diferențe majore, cauzate de sistem!

  1. Normal sa existe diferente mari intre medici si profesori,intre sistemul medical si cel de invatamant.Normal exista si diferente salariale,de studii ,dar si de responsabilitati.Oricum medicina cu toate tarele ei,cu problemele ei,nu se poate compara cu invatamantul,iar domnul Leoreanu normal sa tina cu profesorii,este doar profesor!!!

Comments are closed.