Laurențiu Leoreanu: „Am venit la vot cu soția, tatăl și cei doi fii! 3 generații ale familiei noastre…”

„Am votat pentru o Românie demnă într-o Europa deschisă, am votat pentru ca vreau ca fondurile europene care sunt alocate Românie să vină in România, nu sa ramana in bugetul Uniunii Europene așa cum s-a intamplat și cu cele aproape 41 de miliarde de euro din care guvernul PSD a reușit să atragă doar 1,7.

Imi doresc Autostrada Unirii pe care am si coordonat-o ca acțiune ceea ce înseamnă ca Ungheni-Iasi,-Târgu Neamț-Ditrău-Târgu Mureș va lega această zonă de autostrada Transilvania și prin ea de Europa.

Imi doresc spitale regionale, imi doresc un spital regional la Iași  și imi doresc ca toate aceste lucruri sa se faca competent, cu demnitate, cu bani europeni. imi doresc ca bugetul Uniunii Europene 2021-2027 sa fie consolidat, bine articulat și imi doresc ca România să poată beneficia de acești bani, dar imi doresc în același timp ca o echipa de profesionisti sa se afle in Parlamentul Europei, care sa se bată pentru România și care să așeze România în primul rând.

Am votat și la referendum, pentru ca fiind o acțiune civică este firesc să răspundem, fiecare după perceptia lui, dar este firesc sa facem acest lucru.

Eu cred ca ignoranța este la fel de gravă ca și lașitatea și trădarea. Este un element de românism autentic acela al implicării.

Am venit la vot cu soția, tatăl și cei doi fii. Deci cele trei generații și familia Leoreanu care au drept de vot. A apărut și a patra generație dar cel mic încă nu are drept de vot. Dar la fel cum avem noi credinta si tăria ca trebuie sa ne facem datoria față de țară la fel o va face și el. Astăzi am venit cu toți cei care au drept de vot sa votăm împreună pentru o Românie europeană , pentru o țară independentă, pentru o țară care se dezvolta și pentru o țară care promovează profesionalismul și nu prostia”Laurențiu Leoreanu, ora 10.10, în fața Secției de votare de la Școala 6 din Roman.

D.V.

Lasă un răspuns