Laurențiu Dulamă: Să fim mai buni, mai înțelepți și mai frumoși!

pmp neamt
Președintele PMP Neamț Laurențiu Dulamă, îndeamnă la înțelepciune și bunătate pe toți locuitorii județului. Într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătoririi Sf. Ierarh Nicolae, Dulamă, candidat la funcția de deputat punctează că sărbătorile de iarnă a căror suită debutează astăzi trebuie să-l transforme pe fiecare dintre noi într-un om mai apropiat de semenii săi.
Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți, mai buni unii cu alții. Cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae vă transmit gândurile mele cele mai bune, însoţite de sincere urări de sănătate, împlinire şi bucurii alături de cei dragi tuturor celor care îşi serbează ziua onomastică. La mulţi ani!
Președinte PMP Neamț,
Laurențiu Dulamă

Alex SÎRBU / ADV.

 

2 thoughts on “Laurențiu Dulamă: Să fim mai buni, mai înțelepți și mai frumoși!

  1. D-le Dulama, cati vor pune in practica indemnul dumitale, privind cele trei : buni, intelepti si frumosi, parerea mea e ca nu multi, pt. ca nu sunt chestii de sezon.
    Nu lungesc vorba dar unele tin de genetica, altele de studii si multe altele….
    Dv. fortati nota putin insa ,am retinut indemnul si o sa va amintesc pe parcursul lui 2017, daca ati fost pe aproape privind cele 3….

Lasă un răspuns