Laurenţiu Dulamă, primul pe lista “Generalii lui Băsescu” cu şanse la alegerile locale

dulama

Liderul PMP Neamţ este primul pe o listă publicată de stiripesurse.ro care anunţă judeţele pe care “oamenii lui Traian Băsescu” intenţionează “sa le transforme in fiefuri ale partidului la alegerile locale de anul viitor”, în articolul Gurile de foc ale PMP. Generalii lui Băsescu își pregătesc fiefurile“.

“In conducerea PMP s-a discutat despre candidatii la marile municipii si mai ales in localitatile in care partidul dirijat de Traian Basescu are cele mai mari sanse sa obtina primarul, au declarat surse din conducerea PMP pentru stiripesurse.ro”, menţionează sursa citată.

Lista provizorie convenita de liderii PMP ar fi următoarea:

Piatra Neamț – Laurențiu Dulamă, fost președinte PDL Piatra Neamt. A candidat in 2012 pentru un post de deputat de Neamt. La vremea respectiva era director executiv al firmei Parking SA a Consiliului Local Piatra Neamţ care administrează parcările de resedinta din oraş.

Constanta – Claudiu Palaz, fost prefect al judetului. Este președintele organizației județene a PMP. A fost desemnat purtator de cuvant si sef al campaniei prezidentiale a lui Cristian Diaconescu inaintea candidaturii Elenei Udrea.

Timisoara – Roxana Iliescu, avocat, lider judetean PMP

Galati – Catalin Cristache, fost consilier local municipal PDL pana in 2013.

Suceava – Corneliu Popovici, fost lider PSDR Suceava, în octombrie 2009 a demisionat din PSD şi s-a înscris în PDL. A fost consilier la cabinetul ministrului Elena Udrea, în relaţia cu administraţiile publice locale.

V.N.

One thought on “Laurenţiu Dulamă, primul pe lista “Generalii lui Băsescu” cu şanse la alegerile locale

  1. Serios? Nu cred asa ceva… De unde atatea fiefuri? Depinde cum se va pozitiona Stefan. Deocamdata isi pregateste urmasul la primarie si a acaparat PNL-ul. Daca va popula si PMP-ul, cu atat mai bine. Tratative cu Arsene poate purta oricand, asa ca ura si la gara! Stefan se pregateste pentru un „nou mandat”!
    Nu cred porcariile acelea ca nu-l mai intereseaza politica. Astea-s pentru creduli!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.