Laurenţiu Dulamă, la un pas de Băsescu, la şedinţa PMP de la Iaşi

Preşedintele PMP Neamţ a stat la un pas de ex-preşedintele Traian Băsescu, la întrunirea Mişcării Populare care a avut loc duminică la Iaşi. Episodul a durat cam o oră, atât cât a durat discursul susţinut de Băsescu, de la tribuna amplasată lângă masa prezidiului la care, în calitate de invitat, se afla şi Laurenţiu Dulamă, şeful organizaţiei nemţene.

Pozele urcate pe net de Gabriel Ghinea dar şi de presa ieşeană îl arată pe Dulamă ba urmărind cu atenţie, ba aplaudând discursul liderului spiritual al PMP.

Iar fostul preşedinte a ţinut un discurs la finalul Conferinţei Judeţene a filialei PMP Iaşi, în faţa a circa 500 de delegaţi din zona Moldovei, ca în zilele lui de glorie. A atacat tot ce a prins: premier, preşedinte, partide politice. Nici primarul Iaşului cu amantă „băsistă“ nu a scăpat de ironii. Victor Ponta a fost însă „calul de bătaie“, făcându-l mincinos şi laş. „Este un premier care trebuie să plece“, a încheiat el.

Acesta a fost întâmpinat de aplauze, urale şi scandări din partea delegaţilor, pe care i-a salutat cu voioşie. Urcat în picioare pe un scaun, Bă­sescu şi-a salutat din nou admiratorii şi s-a aşezat pentru a asculta scurtele luări de cuvânt ale liderului ieşean al PMP, Petru Movilă şi preşedintelui PMP, Eugen To­mac.

Băsescu şi-a început discursul cu saluturi adresate publicului, partidului, foştilor colegi de la Liceul „Negruzzi“ şi amintirilor despre teiul lui Eminescu. „Ţin minte, când eram elev, cercurile de fier care îi ţineau crengile, să nu se desfacă. Slavă domnului că lui Nichita nu i-a dat prin cap să-l taie şi pe ăsta. Vă puteţi închipui? Cum e fi să fii pesedist sadea şi să ai o prietenă băsistă? Trebuie să fi fost groaznic“, a spus Băsescu, făcând aluzie la stenogra­mele discuţiilor dintre primarul Nechita şi Adina Samson.

V.N.

 

One thought on “Laurenţiu Dulamă, la un pas de Băsescu, la şedinţa PMP de la Iaşi

  1. Tre’ sa recunoastem, ca Popeye, care este el cel mai crud dictator si taietor, despotul politichiei din teritoriul numit Romania, ramane singura voce sarcastica, sfichiuind Ponterea, ori de cate ori are ocazia. D-aia, mi-a placut si inca imi mai place Omul Basescu ! N.B. A nu se intelege…..politica Basescu !! Danke.

Lasă un răspuns