Laurențiu Dulamă cere performanță viitorilor parlamentari PMP de Neamț

DSC_7536Președintele filialei Neamț a Partidului Mișcarea Populară  Neamț, Laurențiu Dulamă, a afirmat, astăzi, într-o conferință de presă, că pentru alegerile parlamentare din toamnă este nevoie de candidați cu adevărat performanți, nu doar de persoane care urmăresc anumite beneficii din partea partidului.„Problema a fost pusă în discuție la întâlnirea Consiliului Executiv Național, ce a avut loc în urmă cu două zile. Avem un termen – 15 septembrie – până la care toți cei interesați își pot depune candidaturile. La stabilirea listei finale a candidaților pentru parlamentare se va avea în vedere performanța, pentru că au fost destule cazuri în care, ajunși la final de mandat, parlamentarii au  așteptat să fie trimiși, din nou, de partid, în Parlament, pentru un nou mandat. PMP nu va accepta acest tip de candidați!”, punctează liderul PMP Neamț.
În altă ordine de idei, la întâlnirea desfășurată miercuri în capitală s-a făcut și împărțirea funcțiilor de conducere de la nivel județean între cele două formațiuni fuzionante. „În urma acelei ședințe, a apărut un post de prim – vicepreședinte care revine colegilor noștri din UNPR, respectiv domnului Marian Iftimie. Tot la nivel județean, șase dintre posturile de vicepreședinți revin tot colegilor noștri și, de asemenea, tot atâtea posturi în comitetul executiv. Restul structurilor de conducere vor râmăne PMP-ului. În următoarele zile vom avea listele exacte cu numele tuturor celor care vor ocupa funcții decizionale la nivel județean”, a mai explicat liderul PMP Neamț.
Din punctul său de vedere, „ de acum înainte, trebuie să se vorbească doar de Partidul Mișcarea Populară. Suntem în precampanie, nu avem timp de concedii sau de alte lucruri. Până pe 15 septembrie trebuie să facem, la nivel județean, un recensământ al celor două organizații care formează, la Neamț, noul Partid Mișcarea Populară, pentru a vedea exact cum stăm. Aceasta este singura modalitate pentru a ne putea atinge ținta propusă la alegerile parlamentare”, a conchis Dulamă.

Alex SÎRBU

One thought on “Laurențiu Dulamă cere performanță viitorilor parlamentari PMP de Neamț

  1. Ce vremuri am ajuns. Un individ parvenit dn afaceri cu parcari si locuri de veci este lider politic judetean. Sa ne fereasca Dumnezeu!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.