Laufer, fost ministru susținut de PSD Neamț, face apologia infractorului Dragnea

Prețurile cresc și nivelul de trai scade pentru că Liviu Dragnea a fost condamnat iar unii români s-au bucurat la momentul în care fostul lider PSD a fost băgat la pușcărie – acesta este mesajul lui Ilan Laufer, fost ministru în Guvern PSD, susținut la acel moment de organizația județeană Neamț.

„Ce vă tot plângeți că s-au triplat prețurile la gaze și energie?! S-a sărbătorit pe străzi atunci când l-au băgat pe Dragnea la pușcărie!…ne-a trecut glonțul comunismului pe la ureche, dar s-a luat o decizie salvatoare și s-a abrogat așa zisa ordonanță comunistă 114 a lui Dragnea, care plafona prețul la gaze și energie!” – asta spune Laufer într-o postare de pe internet făcută în urmă cu câteva ore.

În iulie 2017, Laufer era prezentat drept proaspăt membru al PSD Neamț.
„Am avut un Birou Politic judeţean în care am votat primirea în organizaţia PSD Neamţ a domnului ministru Ilan Laufer. Eu am convingerea că venirea sa va aduce un mare plus pentru organizaţia judeţeană şi proiecte foarte importante pe care CJ Neamţ şi administraţiile locale le vor implementa vor fi sprijinite aşa cum trebuie de Guvernul României. Personal sunt extrem de fericit pentru că am făcut o achiziţie foarte importantă pentru organizaţia judeţeană“, declara atunci  preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.  (sursa – Adevărul)

Iar Laufer se angaja solemn că va deveni un adevărat nemțean care se va implica în dezvoltarea zonei: „Venirea mea în organizaţia PSD Neamţ nu va fi doar formală. Voi fi activ şi vă spun de acum că îmi doresc să ajung în toate organizaţiile în următoarea perioadă, în funcţie de agenda mea. Vin în organizaţia din Neamţ foarte bucuros, mă bucur că sunt, sincer vă spun, mai ales că sunt jumate moldovean. Lucrul ăsta mă face să mă simt ca acasă“.

Ilan Laufer, adoptat cu brațele deschise de PSD Neamț, în iulie 2017, când a devenit membru al organizației județene de partid

Din poziția de Ministrul al Mediului de Afaceri, Laufer promitea atunci înființarea unui parc industrial în Neamț.
Nu doar că nu a apărut niciun parc de afaceri în Neamț ci, după ce și-a pierdut funcția de ministru, laufer aproape că nu a mai călcat prin județ. Una din excepții a fost un turneu în care promova un nou partid (PSL) pe care dorea să-l înființeze.

Ilan Laufer, la Piatra Neamț, în iulie 2020, într-o imagine în care anunța chiar el pe facebook că a găsit aici oameni destoinici cu care poate înființa noul partid, PSL.

S-a ales praful și de acest proiect politic al fostului ministru iar postarea lui de azi cu apologia făcută infractorului condamnat Liviu Dragnea o fi ori convingerea pură a lui Laufer, ori o bezea trimisă fostului său șef de partid despre care se spune că ar fi tentat să înființeze o nouă formațiune politică.

De la ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare, o parte a fanilor lui (cu gălăgiosul Codrin Ștefănescu, vârf de lance) acționează ca o adevărată mașinărie de propaganda care-l branduiesc pe fostul șef condamnat penal drept „deținut politic”.

Mai jos, postarea lui Laufer, de azi:

 

D.V.

 

One thought on “Laufer, fost ministru susținut de PSD Neamț, face apologia infractorului Dragnea

  1. Domnilor politicieni sa nu aveti curajul sa mai veniti sa cereti votul cetatenilor pana cand nu depuneti CV-ul vostru sa stim ce ati facut in ultimii 30 de ani , ce scoala aveti, ce pregatire, unde ati lucrat??
    daca un gunoier se angajeaza la o firma de salubritate este obligat sa depuna CV -iul.
    Deasemeni nu mai veniti in fata noastra sa cereti votul cetatenilor pana cand nu se aproba in parlament o lege privind responsabilitatea tuturor functionarilor din sistem , guvern, parlament

Lasă un răspuns