LAUDATIO de la Marcel Pavel pentru „Vacanţele Muzicale”. Şi promovare turistică a judeţului…

Cunoscutul tenor dar şi interpret de muzică uşoară Marcel Pavel a fost super-încântat de atmosfera de la spectacolul susţinut de el (împreună cu alţi doi tenori) într-una din serile Vacantelor Muzicale – 2017.

Chiar a doua zi după spectacolul respectiv, Marcel Pavel a postat pe internet un mesaj care se constituie într-un adevărat Laudaţio: <<Aseară,atmosferă superbă,plină de bucurie,in concert pe scena festivalului „VACANȚE MUZICALE”-Piatra Neamț!Alături de:Vlad Miriță,Andrei Lazăr,Orchestra Filarmonicii „Mihail Jora”,din Bacău,Ana Mardare,”Tudy Zaharescu Band”-dirijori:JUAN CANTARELL(Spania) si DANIEL JINGA!Mulțumim Consiliului Județean-Piatra Neamț,dnei Carmen Nastase,Radu Groza,si nu in ultimul rând publicului minunat!>>.

Înainte de a urca pe scena, Marcel Pavel a postat alte două mesaje (cu tot cu foto), unul de la probele de sunet, iar ce-al de-al doilea, un veritabil promo turistic pentru judeţul Neamţ.

<<Astăzi,am admirat de la „inălțime”, peisajele superbe ale orașului Piatra Neamț!>>, spune Marcel Pavel lângă selfie-ul realizat (probabil pe Cozla) cu Bistriţa în spate şi cu Muntele Ceahlău în fundal>>, spune Pavel în mesajul respectiv (foto, dreapta).

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns