LAȘUL! Politrucul Micu s-a ascuns de jurnaliștii de la „România te iubesc”. El era manager când au ars de vii pacienții la spital…

Reportajul anchetă „Experimentul Piatra Neamț” (realizat de echipa „România te iubesc” de la Pro TV), difuzat duminică seara a arătat, dincolo de subiectul principal, și un detalu interesant: lașitatea politrucului Lucian Micu care ajunge pe pile pe funcții nemeritate unde incompetența lui ajunge să facă victime umane.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”

Cei de la Pro TV au încercat să stea de vorbă și cu ex-managerul numit în funcție pe pile politice dar Lucian Micu a adoptat politica struțului: „Lucian Micu, managerul aflat la conducerea spitalului în timpul incendiului, nu a dorit să ne acorde un interviu. Așa că am mers la Ionel Arsene, șeful consiliului județean, instituție în subordinea căreia se află spitalul” (text Pro TV).

„Ionel Arsene (…) îl numește, tot fără concurs, pe doctorul Silviu Verzea. Acesta își da însă demisia, după ce apar în presă imagini cu bolnavii ținuți noaptea în frig în curtea spitalului.
Așa ajunge manager Lucian Micu, fostul primar din Român, cel care conducea spitalul la dată incendiului. Micu și-a început cariera politică la PSD, apoi a trecut la UNPR, de unde a plecat și s-a dus la PNL. În vara lui 2020, liberalii au anunțat că nu-l mai susțin pentru un nou mandat de primar, pentru că fusese declarat incompatibil de ANI. Așa că se întoarce la PSD, unde Ionel Arsene îl primește cu brațele deschise.
I-au interzis instanțele, câteva zile mai târziu. N-a stat mult pe bară. I-a fost găsit un loc în spital. Înainte să plece, doctorul Verzea îl angajează , fără concurs, pe Lucian Micu pe postul de consilier juridic la achiziții.
(…) În ziua în care a fost numit consilier juridic, Lucian Micu scria deja pe Facebook că i s-a propus un post de management . Lucian Micu nu a vrut să comenteze cum a ocupat funcția de consilier juridic”, mai spun cei de la Pro TV.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”

Angajarea lui Micu ca jurist (frauduloasă! – VOM REVENI) era necesară pentru că altfel nu putea fi numit director interimar ca răsplată pentru serviciile electorale aduse în campania pentru alegerile locale.

Puteti vedea integral ancheta celor de la „Romania te iubesc” cu numele „Experimentul Piatra Neamț” AICI.

D.V.

Lasă un răspuns