„Lăsați ușa închisă. Pericol de șobolani!” Anunț de groază pe ușa unui bloc din Piatra Neamț

Anunț de groază pe ușa unui bloc din Piatra Neamț, din chiar centrul orașului:

„Lăsati ușa închisă. Pericol de șobolani!” – asta scrie, cu majuscule, pe ușa de la intrare de la un bloc din zona zero a orașului.

Fotografiile au fost trimise redactiei Vestea de un cititor care ne-a și indicat adresa respectivă iar verificările facute au dus la concluzia ca informatia este corectă și că afișul a apărut în urmă cu câteva zile, probabil duminică.

Mulți pietreni au tot reclamat în ultimele săptamâni prezența și înmulțirea acestor rozătoare, într-un ritm nemaivăzut până acum în orașul numit „Perla Moldovei”.

Unii dintre localnici leagă acest fenomen de modul haotic și defectuos in care au fost realizate în acest an serviciile de întreținere de spații verzi de către firma Urban (cosire tardivă, lăsarea deșeurilor vegetale pe pământ până ce acestea începeau să putrezească și să emane mirosuri pestilențiale).

Tradițional, de dezinsecția și deratizarea domeniului public se ocupa o altă firmă a Primăriei, Salubritas. Ambii directori de la cele două firme ale Primăriei sunt activiști cunoscuți și colegi de partid cu primarul de Piatra Neamț. Care este liberalul Andrei Carabelea.

În timp ce orașul Piatra Neamț arată mai murdar ca niciodată, după o vizită la București în care s-a întâlnit cu premierul Cîțu, primarul Carabelea le spunea pietrenilor într-un mesaj de pe facebook că visul lui este ca, peste 10 ani, Piatra Neamț să fie pe locul 1 la … viteza internetului din România.

D.V.

2 thoughts on “„Lăsați ușa închisă. Pericol de șobolani!” Anunț de groază pe ușa unui bloc din Piatra Neamț

  1. Misto – pe usa este desenata o zvastica si ancheta ziarului vizeaza o fituica cu care poti sa mai faci un pic de atac politic. Nu ca ar fi minunati politicienii actuali.

    Admin – desenul respectiv este acolo de ani buni si am scris de el. Ce ar trebui sa ca fie multumit un inteligent ca tine? Sa scriem in fiecare zi?
    Atac politic? Ok, deci nu trebuie sa scriem despre problemele orasului, de sobolani ca apar aexperti ca tine si vad ei dedesubutri…

  2. Hater esti mai Admine. Cine a spus ca s expert?
    Esti prea mic pentru timpul meu.

Lasă un răspuns