Lăsaţi în libertate după ce au jefuit şi lovit trei victime

sticlaAu jefuit doi bărbaţi dintr-un bar. Pe unul l-au şi lovit. Au mai lovit pe încă un bărbat, cu sticle. Per total, gaşca de cinci derbedei a agresat şi şefuit trei bărbaţi. În primă fază, poliţiştii au reuşit capturarea a trei dintre tîlhari, care au şi fost reţinuţi pentru 24 de ore. Instanţa a considerat că nu e nevoie ca aceştia să fie arestaţi preventiv aşa că a aplicat o interdicţie mai puţin severă, aceea de a nu părăsi localitatea – asta rezultă din comunicatul remis de Poliţia Neamţ.

“În ziua de 17.10.2014,  polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman, au reușit probarea activității infracționale a cinci romașcani, cu vârste cuprinse între 45 și 21 de ani. Aceștia, în data de 07.09.2014, aflându-se într-un bar din Roman ar fi sustras bani din buzunarul unui bărbat de 54 de ani, moment în care un alt romașcan care se afla în local și a observat fapta, ar fi fost agresat de către cei cinci bărbați, sustrăgându-i și suma de 250 de lei. După aproximativ 15 minute, în continuarea activității infracționale, agresorii ar fi lovit cu sticle un alt bărbat de 43 de ani, care se afla în bar.
Polițiștii au depistat pe trei dintre acești bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, furt și lovire sau alte violențe, față de care a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în data de 17.10.2014 fiind prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar ,,de a nu părăsi localitatea”, față de cei trei bărbați depistați și măsura arestării preventive în lipsă, față de cei doi bărbați care se sustrag cercetărilor”, după cum reiese din comunicatul IPJ Neamţ.

vestea.net

 

Lasă un răspuns