LAGĂRUL FINLANDA! Fascism 2017 – Copiii Smicală au INTERZIS la informaţiile din România, despre mitingurile de susţinere

Fascismul încă există în Europa, la nivel instituţional – asta demonstrează un mesaj al Cameliei Smicală (doctorul român din Finlanda căruia statul respectiv i-a luat doi copii pe care îi ţine în două centre speciale diferite) în care aceasta spune că în vizita făcută luni copiilor, reprezentanţii „lagărului asistenţei sociale” i-au interzis să le spună despre mintingurile de susţinere care au avut loc duminică în România.

Mai mult, continuă politica oficială a finlandezilor de spălare a creierelor copiilor, băiatul de 11 ani fiind anunţat că urmează să fie mutat în alt centru (cu regim de reeducare).

<<Astazi trebuia sa vad copiii.Le-am pregătit mâncare,am luat-o pe Andreea direct de la școală (chiar daca Andreea are examene nu i s-a permis să-și vadă frații decât in condițiile puse de ei,fără să le pese de Andreea)și am plecat la casa de copii. Acolo am fost informată că nu am voie să le spun copiilor nimic despre faptul ca România si românii se luptă pentru ei,nu am voie să le arat copiilor nici o poza și nici un mesaj de încurajare. Având în vedere faptul ca Mihai a fost înștiințat astăzi că va fi mutat intr-un LAITOS=un fel de centru de reeducare si ca a încercat sa ia legătura cu profesorul de sociologie care ne-a ajutat dar nu a fost lăsat sa vorbească decat 2 minute (mi s-a transmis ca Mihai era disperat),nu am avut altă soluție decât sa plec de acolo si sa cer ajutorul autorităților române. Cei de la social au spus ca nu este in interesul copiilor sa știe ca sunt susținuți și ca nu sunt singuri.Au spus ca un alt stat (România,ai carei cetățeni copiii sunt)nu le da lor indicații ce sa facă. 
Socialul a refuzat sa îmi dea o decizie scrisă, dar la indemnul domnului Doru Coliu,(care a raspuns la telefonul meu disperat chiar dacă se pregătea sa intre intr-o ședință,si caruia ii mulțumesc)am înregistrat „indicațiile” ad-hoc date de social.
Având in vedere situația psihică in care au fost aduși copiii, complet izolați,fără nici un sprijin de nicăieri, fără alte informatii decât cele furnizate de catre social, nu știu cât or să mai reziste>>, spune Camelia Smicală.

Duminică, în Piatra Neamţ şi Deva au avut loc mitinguri de susţinere a Cameliei Smicală şi a celor doi copii (Mihai şi Maria).

D.V.

One thought on “LAGĂRUL FINLANDA! Fascism 2017 – Copiii Smicală au INTERZIS la informaţiile din România, despre mitingurile de susţinere

  1. Autorul este atat de revoltat, incat a pus virgula intre subiect si predicat! Intelegem…

    Admin: initial a fost fara „au”, deci trebuia musai virgula. Apoi a fost adaugat si cuvintelul respectiv si astfel a intervenit greseala. Multumim pt atentionare, tocmai am corectat.

Lasă un răspuns