La 14 ani, și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit!


Un caz șocant a avut loc sâmbătă seara, puțin după pra 20.00, într-o familie din Sagna, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Un puști de doar 14 ani și-a băgat tatăl în spital, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în zona cervicală. Totul ar fi pornit, se pare, de la niște conflicte mai vechi, de care puștiul de 14 ani și-a adus aminte în seara cu pricina. De la discuții în contradictoriu s-a ajuns în scurt timp la violență fizică, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe cuțit și și-a împuns părintele de mai multe ori.
Bărbatul de 34 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Ulterior, starea de sănătate a victimei a impus transferul la o clinică din Iași.
În lipsa raportului medicilor legiști, nefinalizat încă, puștiul este deocamdată cercetat în stare de libertate pentru loviri sau alte violențe. Dacă odată finalizată ancheta specialiștilor se va dovedi că viața victimei a fost pusă în pericol, oamenii legii vor schimba încadrarea juridică a faptei.

Alex SÎRBU

2 thoughts on “La 14 ani, și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit!

  1. Dorwlw,tu esti dus cu capul!!!Ce pericol social prezinta un baiat de 14 ani?

Lasă un răspuns