La 12 ani, a smuls geanta unei femei

poseta

În urma acțiunii desfășurate zilele trecute de către polițiștii de investigații criminale și a extinderii cercetărilor în cazurile infracțiunilor de tâlhărie săvârșite pe raza municipiului Roman, ieri, s-a reușit identificarea unui alt minor de 12 ani, din Roman, care în ziua de 22.10.2014, la ora 20.10, pe o alee dintre blocuri ar fi sustras, prin smulgere, geanta unei femei de 58 de ani, din Roman. Totodată unul dintre cei patru minori depistați marți, 11.11.2014, este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din data de 07.08.2014, când în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa pe b-dul Republicii, ar fi smuls un medalion de aur de la gâtul unei femei de 55 de ani, din Roman.

Cercetările sunt continuate, iar polițiștii au sesizat Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Neamț.

 

Sursa: comunicat Poliţia Neamţ

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “La 12 ani, a smuls geanta unei femei

  1. Cine fura azi un ou, maine va fura un bou. Zice-o vorba veche… De geanta, nu ni se spune, da’ tre’ sa existe vreo rima. Eu, n-o gasesc. Poate…..politia.

    Admin: poşetă – trotinetă – bicicletă – planetă…

  2. Pai, bine shefu’ da la ponseta gaseam si eu neste rime. Io, da jeanta scrisei. Oricum, organili, iti vor fi recunoscstoare. Si-au marit considerabil aria de cunostiinte, dar si de posibile corpuri delicte pe care sa le caute la infractori. N-asa ??

Lasă un răspuns