Kober și-a păstrat toți angajații în pandemie. Investiții de 5 milioane euro prognozate pentru 2021

Firma producătoare de lacuri şi vop­sele Köber, deţinută de Aurel Kober, investeşte 5 mi­lioane de euro în 2021 în producţie şi spaţii logistice, anunță presa economică.

„Continuăm să in­ves­tim în dezvoltarea şi ra­finarea capacităţilor de producţie, precum şi în depozite logistice pro­prii. Nivelul inves­ti­ţiilor va ajunge la circa 5 milioane de euro în acest an. După ter­mi­na­rea anului 2020, pu­tem să spunem că ne-am atins obiectivul şi am obţinut rezultate si­milare cu cele din anul anterior. Suntem destul de mândri de acest fapt, deoarece credem că a fost o performanţă, într-un an atât de «altfel» cum a fost 2020“, spun repre­zentanţii Köber.

În 2019, compania din Neamţ a înregistrat afaceri de 354 de milioane de lei, fiind astfel liderul pieţei de lacuri şi vopsele, o poziţie pe care şi-a propus s-o păstreze şi mai de­parte. Compania şi-a menţinut anul trecut numărul de angajaţi la aproximativ 790, adică acelaşi nivel ca în 2019. Köber are două fabrici, ambele în judeţul Neamţ, la Girov și la Săvinești.

D.V.
sursa foto – zf.ro

Lasă un răspuns