Klaus Iohannis, pictat de Răzvan Cuc: „Bronzat și amator de vacanțe!”


Președintele Klaus Iohannis este insensibil la efectele economice suportate de populație din cauza din cauza crizei politice și acționază ca un avocat al premierului Florin Cîțu, nu ca un moderator, așa cum îi cere Constituția – asta consideră senatorul Răzvan Cuc care face un tablou al momentului.

Și, în acest tablou, președintele României este pictat într-un mod aparte: <Dar persoana căreia îi pasă cel mai puțin de problemele românilor este, în opinia mea, președintele țării. Lucrând ca un avocat al lui Florin Cîțu, președintele încalcă toate legile care îi stabilesc atribuțiile, inclusiv Constituția.
Și-a numit „guvernul meu” așa cum a vrut, ignorând rezultatele alegerilor. A dovedit tot timpul că este un partizan al unei formațiuni politice. Deși favoriții săi au scăzut enorm în sondaje, Klaus Iohannis zâmbește superior, uitând că altă dată cerea alegeri anticipate cu orice preț.
Dar cel mai grav lucru este legat de indiferența președintelui față de români. Niciun mesaj către cei pe care se presupune că îi păstorește nu și-a găsit loc pe prompterul prezidențial. Klaus Iohannis va rămâne în istorie doar ca un președinte rece și distant, bronzat și amator de vacanțe>.

Senatorul social-democrat de Neamț punctează faptul că bătăliile interne din PNL și USLPLUS au prioritate pentru guvernanți în detrimentul problemelor tot mai grave cu care se confruntă cetățenii.
<Criza guvernamentală se adâncește pe zi ce trece, iar viața românilor este tot mai grea. Presiunea prețurilor la utilități e foarte mare. Scumpirile la orice produse sunt consecutive și sunt greu de evitat fără un guvern cu coloană vertebrală.
Confruntarea dintre partenerii de guvernare, ca și confruntările din partidele care se pregătesc de alegeri interne se dovedesc, iată, mai puternice decât agenda oamenilor.
O veste de ultimă oră vine de la Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană. Aceasta informează „toți factorii de decizie politică că actualele evoluții politice au dus la pierderea încrederii companiilor germane în implementarea reformelor necesare și urgente”>.

D.V.

One thought on “Klaus Iohannis, pictat de Răzvan Cuc: „Bronzat și amator de vacanțe!”

  1. Invidie: se teme sa nu-l depaseasca la „bronz”. Nicio sansa dle Cuc. Al dvs e naturat si bine asezat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.